Sinds begin maart 2020 is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen welke in alle oude rotstekeningen en geschriften reeds was aangekondigd.

Wij bevinden ons in de essentiële jaren waarin de frequentie-energieën uit het verleden en in het heden gezuiverd worden zodat de onzuivere aan en in het licht komen. Zij kunnen in het hier en nu worden gereinigd, geheeld en geharmoniseerd.

Betalingskeuze:
iDeal of Bancontact onderaan deze pagina (na betaling ontvangst password)
Paypal of Creditcard betaling bij de start van de video.

Muziek bestaat uit 7 bij spiegeling onveranderlijke en daarmee universele LichtBronfrequenties. 7 LichtBronfrequenties of Creatie-energieën zijn nodig om te komen tot een oneindige hoeveelheid manifestaties”. ~M.Vonhoff

Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Inscriptie (17.000+ jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

Neem hier vast een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

Leven in een wereld zonder inzicht in de verborgen wetten der natuur is net zoiets als het niet kennen van de taal van het land waarin men is geboren”.
– Hazrat Inayat Khan (1882-1927) Soefileraar, Musicus en Schrijver.
(Boek Bronfrequenties Hoofdstuk 8)

ASCENTIE

DE WEG NAAR BINNEN
CREËERT DE WEG
NAAR BUITEN

DE WEG VAN DE VIERDE 8!
DE WEG VAN VERBINDING
EN EENHEID TUSSEN
‘BOVEN & BENEDEN’

DE WEG OMLAAG
CREËERT DE WEG
OMHOOG

en v.v.

DOE HET ZELF

In de videolezing komen verschillende DOE HET ZELF aanwijzingen aanbod. De krachtigste weg om jezelf te openen voor de Quantumsprong in Bewustzijn is de weg van het ZELF DOEN.

Zet wanneer je dat voelt de video op pauze om het beeld of de inhoud rustig in je op te nemen. Mediteer over en Visualiseer een beeld dat je raakt. Kies je eigen route bij het tot je nemen van de videolezing.

 

VERDIEPING = VERHOGING

Het is mogelijk om deze videolezing 3 keer te bekijken. Het wachtwoord dat je ontvangt na betaling is 6 maanden geldig en kan op 4 apparaten worden gebruikt. Het is dus nu mogelijk om elke lezing niet 1 keer maar 3 keer tot je te nemen, door je heen te laten gaan en te ontdekken dat elke keer dat je weer kijkt de inzichten en frequentie-energieën diepere lagen in je aan zullen raken en wakker maken.

Op dit moment zullen de lezingen alleen in Video vorm worden aangeboden. Er is wel het plan om samenkomsten te organiseren waarin iedereen die zich verbonden voelt met inzichten die de LichtBronfrequenties geven, elkaar kan ontmoeten en samen de Universele Aarde LichtFrequenties verder te versterken. 

Multi-gelaagde beleving door een combinatie van
432Hz Klanken, 5D+ Inhoud en Unieke, Hoog Vibrerende beelden.

Na ontvangst van betaling ontvangt u een email met het Password dat gebruikt kan worden om de videolezing 3x, op zelf te bepalen momenten en zonder tijdslimiet, te bekijken.

LichtBronfrequenties Videolezing - 432 Hz, Ascentie in het Lichaam

  • Prijs: 38,88 €
  • 0,00 €
  • Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Videolezing - 432Hz, Ascentie in het Lichaam".

LichtBronFrequenties Videolezingen Oktober/November 2021

  1. Oktober 2021: 432 Hz in het Brand-Punt – Lees meer >>>
  2. Oktober 2021: 432 Hz Ascentie in het Lichaam – Lees meer >>>
  3. Oktober 2021: 432 Opening van de HartBronFrequenties – Atlantis Lees meer >>>
  4. Oktober 2021: 432 Hz Opening van de HartBronFrequenties – Corona Lees meer >>>
  5. November 2021: 432Hz Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>
  6. November 2021: 432 Hz Onder een Vergrootglas – Lees meer >>>