LichtBronfrequentie Lezing: 432 Hz, Het Licht waaiert uit!

  Focus: de 432 Hz Bronfrequentie verinnerlijken, uitdragen & gebruiken.

  Datum van uitkomen – Video Lezing
  Voorjaar 2021
  Na aanmelden zal via de mail de link naar de video worden verstuurd.

  Sinds begin maart is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen welke in alle oude rotstekeningen en geschriften reeds was aangekondigd.

  2020 is het jaar van zuiver oor-deel door het verkrijgen van waarheid die aan en in het licht komt.

  Dit zorgt bij mij voor een continue bijstelling van mijn focus welke vol-ledig in tune is met wat de Bronfrequentie energieën wakker maken. De inhoud van elke Bronfrequentie lezing zal dan ook waar nodig steeds in focus worden bijgesteld.

  Op dit moment ziet het ernaar uit dat de lezingen alleen in Video vorm zullen worden aangeboden. Er is wel het plan om, indien mogelijk, meerder samenkomsten te organiseren om iedereen die zich verbonden voelt met de LichtBronfrequentie Inzichten, te ontmoeten om zo met elkaar verbonden de Universele Aarde Frequenties te bekrachtigen. 

  Zodra de video lezing afgerond is zal dat hier en via verschillende kanalen worden aangekondigd.

  Licht = Leven, Licht = Frequentie, Licht = Muziek. Creëren/ manifesteren met het klankrijke ingrediënt Licht zorgt op basis van de Kosmische Wet van Resonantie voor verbinding met Alles. Het opent de deur naar het kijken en ervaren van het leven door een nieuwe lens. Een nieuw Multidimensionaal Bewustzijn ontwaakt ”.

  ~Marret Vonhoff

  Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Inscriptie (17.000> jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

  Neem hier vast een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

  2020: Het jaar van verder ontwaken in de 5D Frequentie Energieën

  WWW: Wij Worden Wakker
  in een Nieuwe Dimensie van Harmonie:
  Eenheid in Verbondenheid! ~M. Vonhoff

  Ingrediënten voor deze lezing zullen zijn: Opening 3e Oog & 3e Oor; Verhoging Frequentie = Verhoging Bewust-Zijn; Vergroting van het onderscheidingsvermogen; Ont-dekken van het Nieuwe Levensbloempatroon; Hoe in de geschiedenis van de Aarde 432hz gebruikt is in gebouwen, beelden, symbolen en plaatsen van resonantie met de Kosmos; Hoe in deze tijd 432hz Kosmische Resonantie te creëren, manifesteren en uit te dragen; Inleiding tot zelf-genezen mbv lichtdeeltjes, taal en cymatica beelden van Lichtfrequenties; Inleiding tot interdimensionaal reizen.

  Tijdens het Interactieve deel van de lezing zullen gezamenlijk 432hz Klank & Visualisatie Quantum Tune oefeningen worden gedaan en vanuit diverse invalshoeken (design, muziek, voedsel bereiden, heling, kleur gebruik, coaching….) handvatten worden aangereikt om zelf met de 432hz LichtBronfrequentie te gaan werken. 

  De kritieke massa in het proces van het “Grote Ontwaken” van de mensheid is bereikt!!!

  Wij zijn wakker en het is tijd om ons af te vragen:

  • wat wij van LichtBronfrequentie dragers uit de geschiedenis van de Aarde kunnen leren.
  • waarom er Nieuwe LichtBronfrequenties zijn.
  • waarom er een Nieuw Levensbloempatroon in wording is.
  • hoe het Nieuwe Levensbloempatroon dat resoneert met de Nieuwe LichtBronfrequenties gevormd wordt.  
  • hoe het Nieuwe Levensbloempatroon eruit ziet.
  • wat het inhoudt zelf LichtBronfrequentie drager te zijn.
  • wat wijzelf als LichtBronfrequentie drager kunnen doen.
  • hoe wij zelf LichtBronfrequenties kunnen manifesteren.

  Na afloop is er de mogelijkheid om het 432 hz Labyrint te lopen ter verankering van de LichtBronfrequentie energieën. Beleef het eerste door Marret gecreëerde 432hz Labyrint. Een labyrint is een weg naar je kern, een weg naar het Brandpunt, een weg tot heling, harmonisatie en verbinding met de Kosmos (je Hogere Zelf) en de Aarde (je zelf).

  LichtBronfrequenties Video Lezing (5) - 432 Hz, Het Licht waaiert uit - Voorjaar 2021

  • Prijs: 38,88 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Vink hieronder het vakje bij 'iDeal' aan. Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Video (5) Lezing - 432 Hz, Het Licht waaiert uit - Voorjaar 2021".

  Bronfrequentie Lezingen Voorjaar 2021

  Voorjaar 2021: 432 Hz Onder de Loep – Lees meer >>>

  Voorjaar 2021: 432 Hz In het Brand-Punt – Lees meer >>>

  Voorjaar 2021: 432 Hz Het Licht gaat aan – Lees meer >>>

  Voorjaar 2021: 432 Hz Het Licht is aan – Lees meer >>>

  Voorjaar 2021: 432 Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>