LichtBronfrequentie Lezing: 432 Hz Het Licht waaiert uit!

  Focus: de 432 Hz Bronfrequentie verinnerlijken, uitdragen & gebruiken.

  Datum van uitkomen Video Lezing Zomer 2021
  Na aanmelden & ontvangst van betaling ontvangt u op de dag van uitkomst van de video per mail de toegangscode.

  Sinds begin maart 2020 is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen welke in alle oude rotstekeningen en geschriften reeds was aangekondigd.

  2020/2021 zijn essentiële jaren waarin het verleden en het heden gezuiverd worden omdat onzuivere frequentie energieën aan en in het licht gaan komen.

  Dit zorgt bij mij voor een continue bijstelling van mijn focus welke vol-ledig in tune is met wat de Bronfrequentie energieën wakker maken. De inhoud van elke Bronfrequentie lezing zal dan ook waar nodig steeds in focus worden bijgesteld.

  Op dit moment zullen de lezingen alleen in Video vorm worden aangeboden. Er is wel het plan om, indien mogelijk, meerder samenkomsten te organiseren om iedereen die zich verbonden voelt met de LichtBronfrequentie Inzichten, te ontmoeten om zo met elkaar verbonden de Universele Aarde Frequenties te bekrachtigen. 

  Licht = Leven, Licht = Frequentie, Licht = Muziek. Creëren/ manifesteren met het klankrijke ingrediënt Licht zorgt op basis van de Kosmische Wet van Resonantie voor verbinding met Alles. Het opent de deur naar het kijken en ervaren van het leven door een nieuwe lens. Een nieuw Multidimensionaal Bewustzijn ontwaakt ”.

  ~Marret Vonhoff

  Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Inscriptie (17.000+ jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

  Neem hier vast een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

  2020/2021: Jaren van verder ontwaken in de 5D Frequentie Energieën

  WWW: Wij Worden Wakker
  in een Nieuwe Dimensie van Harmonie:
  Eenheid in Verbondenheid! ~M. Vonhoff

  Ingrediënten voor deze lezing zullen zijn: Opening 3e Oog & 3e Oor; Verhoging Frequentie = Verhoging Bewust-Zijn; Vergroting van het onderscheidingsvermogen; Ont-dekken van het Nieuwe Levensbloempatroon; Hoe in de geschiedenis van de Aarde 432hz gebruikt is in gebouwen, beelden, symbolen en plaatsen van resonantie met de Kosmos; Hoe in deze tijd 432hz Kosmische Resonantie te creëren, manifesteren en uit te dragen; Inleiding tot zelf-genezen mbv lichtdeeltjes, taal en cymatica beelden van Lichtfrequenties; Inleiding tot interdimensionaal reizen.

  De kritieke massa in het proces van het “Grote Ontwaken” van de mensheid is bereikt!!!

  Wij zijn wakker en het is tijd om ons af te vragen:

  • wat wij van LichtBronfrequentie dragers uit de geschiedenis van de Aarde kunnen leren.
  • waarom er Nieuwe LichtBronfrequenties zijn.
  • waarom er een Nieuw Levensbloempatroon in wording is.
  • hoe het Nieuwe Levensbloempatroon dat resoneert met de Nieuwe LichtBronfrequenties gevormd wordt.  
  • hoe het Nieuwe Levensbloempatroon eruit ziet.
  • wat het inhoudt zelf LichtBronfrequentie drager te zijn.
  • wat wijzelf als LichtBronfrequentie drager kunnen doen.
  • hoe wij zelf LichtBronfrequenties kunnen manifesteren.

  Unieke 432Hz Klanken, Inhoud en (Geluids)beelden bij elke videolezing.

  Tijdens elke gehele lezing zullen speciaal voor die lezing gecomponeerde klanken in 432hz te horen & te beleven zijn die de Gulden Spiraal in zich dragen en welke in de bijbehorende Cymatica beelden (geluid in beeld) ook te zien zijn. De combinatie van Klank, Woord en Beeld zal op vele lagen tegelijk binnenkomen en effect hebben. Het begrijpen via hoofd of mind wordt verbonden met het hart waardoor inzichten makkelijker op hun plek vallen.

  Voor iedereen uit België die zich voor deze videolezing wilt aanmelden en de betaling wilt voldoen graag een mail sturen naar Personare Phibration Center om hiervoor de informatie te ontvangen.

  LichtBronfrequenties Video Lezing (5) - 432 Hz, Het Licht waaiert uit - Zomer 2021

  • Prijs: 38,88 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Vink hieronder het vakje bij 'iDeal' aan. Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Video (5) Lezing - 432 Hz, Het Licht waaiert uit - Zomer 2021".

  Bronfrequentie Video Lezingen Mei/Juni 2021

  Zomer  2021: 432 Hz In het Brand-Punt – Lees meer >>>

  Zomer 2021: 432 Hz Onder een Vergrootglas – Lees meer >>>

  Zomer 2021: 432 Hz Het Licht gaat aan – Lees meer >>>

  Zomer 2021: 432 Hz Het Licht is aan – Lees meer >>>

  Zomer 2021: 432 Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>