LichtBronfrequentie Lezing: 432 Hz Onder een Vergrootglas!

Focus: Verkennen van de veelzijdigheid van de 432 Hz Bronfrequentie.

Datum van uitkomen Video Lezing Zomer 2021
Na aanmelden & ontvangst van betaling ontvangt u op de dag van uitkomst van de video per mail de toegangscode..

Sinds begin maart 2020 is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen welke in alle oude rotstekeningen en geschriften reeds was aangekondigd.

2020/2021 zijn essentiële jaren waarin het verleden en het heden gezuiverd worden omdat onzuivere frequentie energieën aan en in het licht gaan komen.

Dit zorgt bij mij voor een continue bijstelling van mijn focus welke vol-ledig in tune is met wat de Bronfrequentie energieën wakker maken. De inhoud van elke Bronfrequentie lezing zal dan ook waar nodig steeds in focus worden bijgesteld.

Op dit moment zullen de lezingen alleen in Video vorm worden aangeboden. Er is wel het plan om, indien mogelijk, meerder samenkomsten te organiseren om iedereen die zich verbonden voelt met de LichtBronfrequentie Inzichten, te ontmoeten om zo met elkaar verbonden de Universele Aarde Frequenties te bekrachtigen. 

Muziek bestaat uit universele Bronfrequenties welke door gebruik van verschillende met elkaar resonerende muzikale ingrediënten tot een harmonisch klinkend geheel gevormd worden”. ~M.Vonhoff

Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Inscriptie (17.000+ jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

Neem hier een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

2020/2021: Jaren van verder ontwaken in de 5D Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker
in een Nieuwe Dimensie van Harmonie:
Eenheid in Verbondenheid! ~M. Vonhoff

Waarom is de Bronfrequentie van 432 Hz van zo’n groot belang?

Ingrediënten voor deze IN-LEIDENDE online lezing:

Open je ogen, open je hart en leer de Universele Resonantie van 432 Hz zien met :

 • Het universum 
 • Het licht
 • De natuur
 • Het menselijk lichaam
 • De geschiedenis
 • Muziek
 • Architectuur
 • Kunst
 • Numerologie
 • Het Grote Ontwaken

Unieke 432Hz Klanken, Inhoud en (Geluids)beelden bij elke videolezing.

Tijdens elke gehele lezing zullen speciaal voor die lezing gecomponeerde klanken in 432hz te horen & te beleven zijn die de Gulden Spiraal in zich dragen en welke in de bijbehorende Cymatica beelden (geluid in beeld) ook te zien zijn. De combinatie van Klank, Woord en Beeld zal op vele lagen tegelijk binnenkomen en effect hebben. Het begrijpen via hoofd of mind wordt verbonden met het hart waardoor inzichten makkelijker op hun plek vallen.

Voor iedereen uit België die zich voor deze videolezing wilt aanmelden en de betaling wilt voldoen graag een mail sturen naar Personare Phibration Center om hiervoor de informatie te ontvangen.

LichtBronfrequenties Video Lezing (2) - 432 Hz, Onder een Vergrootglas - Zomer 2021

 • Prijs: 38,88 € Aantal:
 • 0,00 €
  Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Video (2) Lezing - 432 Hz, Onder een Vergrootglas - Zomer 2021".

LichtBronfrequentie Video Lezingen Mei/Juni 2021

Zomer  2021: 432 Hz In het Brand-Punt – Lees meer >>>

Zomer 2021: 432 Hz Het Licht gaat aan – Lees meer >>>

Zomer 2021: 432 Hz Het Licht is aan – Lees meer >>>

Zomer 2021: 432 Hz Het Licht waaiert uit – Lees meer >>>

Zomer 2021: 432 Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>