432Hz, Onder een Vergrootglas

Datum van uitkomen Online Videolezing: Eind Zomer 2023

Sinds 21 december 2012 is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen. In maart 2020 is dit voor iedereen op Aarde zichtbaar en voelbaar geworden. December 2012 en het uitrollen van de tijdlijn waar we ons sindsdien op bevinden, was reeds in vele oude rotstekeningen (waaronder de 17.000+ jaar oude Bronfrequentie Rotsinscriptie) en geschriften aangekondigd.

Wij bevinden ons in de ALLER BELANGRIJKSTE FASE van een Aeonen durende NATUURLIJKE, SPIRALENDE, BEWUST GECREËERDE, KOSMISCHE TIJDLIJN waarin de frequentie-energieën uit het verleden in het heden bewust & gezuiverd dienen te worden. De in onszelf onzichtbare opgeslagen lagen van onzuivere frequentie-energieën komen áán en ín het LICHT.

Alleen in het híer en nú kunnen zij ín en dóór onszelf BEWUST worden. Hierdoor kan het proces van reiniging, heling en harmonisatie plaatsvinden.

Wij zijn Lichtfrequenties. Wij creëren onze werkelijkheid door middel van Lichtfrequenties. Alles ís Frequentie! Wat dit inhoud is in het híer en nú bezig om door ons te worden (her)ontdekt. Wij zíjn het nul-punt, het stiltepunt in een 3-dimensionale polaire frequentie-werkelijkheid. Deze werkelijkheid speelt zich af binnen de organische, energetische frequentie-grenzen van een holografisch octaaf. Het is het beeld van de Russische Poppetjes waar de kleinere in de grotere, in de nog grotere etc. past. 

De illusie van een afgescheiden, op zichzelf staande 3e Dimensie Tornado neemt ín en rondom ons steeds meer in kracht toe. Het is een direct gevolg van de toename van Lichtfrequenties die nu weer in onze werkelijkheid kunnen doordringen. De Lichtfrequentie van Verbinding in Bewustzijn breidt zich voortdurend uit en spiralen van Licht versnellen in hun verspreiding over de hele wereld. Dit resulteert in het Wakker (Bewust) Worden van de Mensheid. Het was bij oorspronkelijke culturen bekend als: Het Grote Ontwaken

Wij kunnen in deze illusie ZIJN door TE BEWEGEN vanuit ons innerlijk stiltepunt – het oog van de storm. Het 3e PUNT in een Polaire (2-polige) Werkelijkheid waar 3=1 en 1=3. Dit is het punt waar ieders contact ligt met:

 • oordeelloosheid
 • holistische in-zichten
 • hoger bewustzijn
 • contact met je dimensionale zelven
 • onvoorwaardelijke liefde

Het is het punt waar Ik = Jij = Hij/Zij/Het = Wij = Jullie = Zij, Eén Zijn.
(Waar We 1 Zijn, Zijn We Allen)

Inzichten in de 432hz videolezingen komen uit het Kosmische, Non-Duale, Hart van het Harmonische Resonantie Veld. Hierin stellen 7 onderscheiden, onscheidbare lichtfrequenties of scheppings-en bewustzijnsenergieën zich voortdurend aan een ieder van ons ten dienste voor heling, inzicht, daadkracht, creatiekracht, soeverein-zijn en vertrouwen in de Universele Tijdlijn die zich nu in ieders leven ontvouwt. Het leven overkomt ons niet meer, wij laten onszelf geen speelbal meer zijn maar zijn stap voor stap bewust aan het worden dat wij alles zelf creëren. 

Wat voor leven en werkelijkheid creëer jij? 

Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Rotsinscriptie (17.000+ jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

Neem hier een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

Muziek bij de online videolezingen is gemaakt
door
Michiel Buursen.

Het is los te beluisteren & verkrijgbaar
via zijn website:

https://www.michielbuursen.nl/meditatie

Alle muziek bij de video is in originele
432Hz Pythagoras-stemming.

Muziek bestaat uit universele Bronfrequenties welke door gebruik van verschillende met elkaar resonerende muzikale ingrediënten tot een harmonisch klinkend geheel gevormd worden”. ~M.Vonhoff

Vanaf 2020 is de wereld in een stroomversnelling gekomen van verder ontwaken in de 5D Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker
in een Nieuwe Dimensie van Harmonie:
Eenheid in Verbondenheid! ~M. Vonhoff

Ingrediënten voor deze IN-LEIDENDE online lezing:

Open je ogen, open je hart en leer de Universele Resonantie van 432 Hz zien met :

 • Het universum
 • Het licht
 • De natuur
 • Het menselijk lichaam
 • De geschiedenis
 • Muziek
 • Architectuur
 • Kunst
 • Numerologie
 • Het Grote Ontwaken

DOE HET ZELF

In de videolezing komen verschillende DOE HET ZELF aanwijzingen aanbod. De krachtigste weg om jezelf te openen voor de Quantumsprong in Bewustzijn is de weg van het ZELF DOEN.

Aanrader: Zet wanneer je dat voelt de video OP PAUZE om het beeld of de inhoud rustig in je op te nemen. Mediteer over en Visualiseer een beeld dat je raakt. Kies je eigen route bij het tot je nemen van de videolezing.

VERDIEPING = VERHOGING

Naast Online Videolezingen biedt ik samen met muzikant Michiel Buursen ook Lezingen met Live Quantum Muziek Lichtveld Activatie belevingen aan. Meer hierover is te lezen op onze gezamenlijke website Quantum MusiQ

Multi-gelaagde beleving door een combinatie van
432Hz Klanken, 5D+ Inhoud en Unieke, Hoog Vibrerende beelden.

LichtBronfrequenties Videolezing - 432 Hz, Onder een Vergrootglas

 • Price: 38,88 €
 • 0,00 €
  Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Videolezing - 432 Hz, Onder een Vergrootglas.".

LichtBronFrequenties Videolezingen 

 1. Oktober 2021: 432 Hz in het Brand-Punt – Lees meer >>>
 2. Oktober 2021: 432 Hz Ascentie in het Lichaam – Lees meer >>>
 3. Oktober 2021: 432 Opening van de HartBronFrequenties – Atlantis Lees meer >>>
 4. Oktober 2021: 432 Hz Opening van de HartBronFrequenties – Corona Lees meer >>>
 5. Zomer 2023: 432Hz Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>
 6. Zomer 2023: 432 Hz Onder een Vergrootglas – Lees meer >>>