432Hz, Opening van de HartBronFrequenties – Terugkeer van de Atlantis frequentie-energieën.

Sinds 21 december 2012 is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen. In maart 2020 is dit voor iedereen op Aarde zichtbaar en voelbaar geworden. December 2012 en het uitrollen van de tijdlijn waar we ons sindsdien op bevinden, was reeds in vele oude rotstekeningen (waaronder de 17.000+ jaar oude Bronfrequentie Rotsinscriptie) en geschriften aangekondigd.

Wij bevinden ons in de ALLER BELANGRIJKSTE FASE van een Aeonen durende NATUURLIJKE, SPIRALENDE, BEWUST GECREËERDE, KOSMISCHE TIJDLIJN waarin de frequentie-energieën uit het verleden in het heden bewust & gezuiverd dienen te worden. De in onszelf onzichtbare opgeslagen lagen van onzuivere frequentie-energieën komen áán en ín het LICHT.

Alleen in het híer en nú kunnen zij ín en dóór onszelf BEWUST worden. Hierdoor kan het proces van reiniging, heling en harmonisatie plaatsvinden.

Wij zijn Lichtfrequenties. Wij creëren onze werkelijkheid door middel van Lichtfrequenties. Alles ís Frequentie! Wat dit inhoud is in het híer en nú bezig om door ons te worden (her)ontdekt. Wij zíjn het nul-punt, het stiltepunt in een 3-dimensionale polaire frequentie-werkelijkheid. Deze werkelijkheid speelt zich af binnen de organische, energetische frequentie-grenzen van een holografisch octaaf. Het is het beeld van de Russische Poppetjes waar de kleinere in de grotere, in de nog grotere etc. past. 

De illusie van een afgescheiden, op zichzelf staande 3e Dimensie Tornado neemt ín en rondom ons steeds meer in kracht toe. Het is een direct gevolg van de toename van Lichtfrequenties die nu weer in onze werkelijkheid kunnen doordringen. De Lichtfrequentie van Verbinding in Bewustzijn breidt zich voortdurend uit en spiralen van Licht versnellen in hun verspreiding over de hele wereld. Dit resulteert in het Wakker (Bewust) Worden van de Mensheid. Het was bij oorspronkelijke culturen bekend als: Het Grote Ontwaken

Wij kunnen in deze illusie ZIJN door TE BEWEGEN vanuit ons innerlijk stiltepunt – het oog van de storm. Het 3e PUNT in een Polaire (2-polige) Werkelijkheid waar 3=1 en 1=3. Dit is het punt waar ieders contact ligt met:

 • oordeelloosheid
 • holistische in-zichten
 • hoger bewustzijn
 • contact met je dimensionale zelven
 • onvoorwaardelijke liefde

Het is het punt waar Ik = Jij = Hij/Zij/Het = Wij = Jullie = Zij, Eén Zijn.
(Waar We 1 Zijn, Zijn We Allen)

Inzichten in de 432hz videolezingen komen uit het Kosmische, Non-Duale, Hart van het Harmonische Resonantie Veld. Hierin stellen 7 onderscheiden, onscheidbare lichtfrequenties of scheppings-en bewustzijnsenergieën zich voortdurend aan een ieder van ons ten dienste voor heling, inzicht, daadkracht, creatiekracht, soeverein-zijn en vertrouwen in de Universele Tijdlijn die zich nu in ieders leven ontvouwt. Het leven overkomt ons niet meer, wij laten onszelf geen speelbal meer zijn maar zijn stap voor stap bewust aan het worden dat wij alles zelf creëren. 

Wat voor leven en werkelijkheid creëer jij? 

Betalingskeuze:

iDeal of Bancontact onderaan deze pagina.
Dezelfde dag verzending password via de mail.
Het password geeft 3x toegang tot deze videolezing.

Paypal of Creditcard betaling bij start van de video.
Directe toegang tot de videolezing na betaling.
Ontvangst password voor nogmaals 2x kijken in de mail van de betalingsbevesting.

Videolezing starten mbv gebruik van het password:
Vul het password in bij ALREADY HAVE A TICKET – ENTER PASSWORD dat zichtbaar wordt bij het aanklikken van de videolezing.
De videolezing zal na invullen van het password meteen starten.

Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Rotsinscriptie (17.000+ jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

Neem een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

Muziek bij de online videolezingen is gemaakt
door
Michiel Buursen.

Het is los te beluisteren & verkrijgbaar
via zijn website:

https://www.michielbuursen.nl/meditatie

Alle muziek bij de video is in originele
432Hz Pythagoras-stemming.

Doch was er geen schaduw hoe zou ik zien het Licht! Het hele leven is polair van aard echter drievoudig in beginsel. Het derde element is de drager, creator & brenger van Harmonie. Al het drievoudige bezit de versterkte en overstijgende phibrerende kracht tot Transformatie”. ~ M. Vonhoff

Atlantis, tijdperk van
– Experimenten
– Gebruik en Misbruik van Frequenties

MENS, KEN JE TIJDLIJN.
Alle oude, in de diepte opgeslagen, Frequentie-energieën komen nu aan de oppervlakte.
Ze worden zichtbaar om Bewust te kunnen worden Geheeld en Geharmoniseerd.
Aarde en haar dimensies bieden de exact juiste omstandigheden plus samenstelling voor de vorming en ervaring van het leven in fysieke vorm als individuele Ziel – een ogenschijnlijk ‘afgescheiden ik’.

Op dit moment komen we op een cruciaal toppunt in de spiraalbeweging op de tijdlijn van onze polaire werkelijkheid.

Inzicht in de omstandigheden en samenstelling van de Aarde Dimensie alsmede de rol en functie die de terugkerende Atlantis Frequentie-energieën ons nu presenteren, dragen bij om uiteindelijk te komen tot de ultieme ervaring binnen een polaire werkelijkheid: de ervaring van het grote ‘IK BEN’ in het 3e punt.

DOE HET ZELF

In de videolezing komen verschillende DOE HET ZELF aanwijzingen aanbod. De krachtigste weg om jezelf te openen voor de Quantumsprong in Bewustzijn is de weg van het ZELF DOEN.

Aanrader: Zet wanneer je dat voelt de video OP PAUZE om het beeld of de inhoud rustig in je op te nemen. Mediteer over en Visualiseer een beeld dat je raakt. Kies je eigen route bij het tot je nemen van de videolezing.

VERDIEPING = VERHOGING

Het is mogelijk om deze videolezing 3 keer te bekijken. Het wachtwoord dat je ontvangt na betaling is 6 maanden geldig en kan op 4 apparaten worden gebruikt. Het is dus nu mogelijk om elke lezing niet 1 keer maar 3 keer tot je te nemen, door je heen te laten gaan en te ontdekken dat elke keer dat je weer kijkt de inzichten en frequentie-energieën diepere lagen in je aan zullen raken en wakker maken.

Op dit moment zullen de lezingen alleen in Video vorm worden aangeboden. Er is wel het plan om samenkomsten te organiseren waarin iedereen die zich verbonden voelt met inzichten die de LichtBronfrequenties geven, elkaar kan ontmoeten en samen de Universele Aarde LichtFrequenties verder te versterken. 

Multi-gelaagde beleving door een combinatie van 432Hz Klanken, 5D+ Inhoud en Unieke, Hoog Vibrerende beelden en DOE HET ZELF momenten.

Na ontvangst van betaling ontvangt u een email met het Password dat gebruikt kan worden om de videolezing 3x, gedurende 6 maanden op zelf te bepalen momenten, te bekijken.

LichtBronfrequenties Videolezing - 432 Hz, Opening van de HartBronFrequenties - Atlantis

 • Price: 38,88 €
 • 0,00 €
 • Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Videolezing - 432 Hz, Opening van de HartBronFrequenties - Atlantis".

LichtBronFrequenties Videolezingen Oktober/November 2021

 1. Oktober 2021: 432 Hz in het Brand-Punt – Lees meer >>>
 2. Oktober 2021: 432 Hz Ascentie in het Lichaam – Lees meer >>>
 3. Oktober 2021: 432 Opening van de HartBronFrequenties – Atlantis Lees meer >>>
 4. Oktober 2021: 432 Hz Opening van de HartBronFrequenties – Corona Lees meer >>>
 5. Voorjaar 2023: 432Hz Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>
 6. Voorjaar 2023: 432 Hz Onder een Vergrootglas – Lees meer >>>