LichtBronfrequentie Lezing: 432 Hz Sacrale Geluid Geometrie
– Inzichten in & Manifesteren vanuit het 432Hz Harmonische Resonantie Veld

Datum van uitkomen Online Videolezing: November 2021.

Sinds begin maart 2020 is de wereld door de kosmische deur gegaan en in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen welke in alle oude rotstekeningen en geschriften reeds was aangekondigd.

Wij bevinden ons in de essentiële jaren waarin de frequentie-energieën uit het verleden en in het heden gezuiverd worden zodat de onzuivere aan en in het licht komen. Zij kunnen in het hier en nu worden gereinigd, geheeld en geharmoniseerd.

Alle inzichten zijn afkomstig uit de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Inscriptie (17.000+ jaar v.Chr.). Het is een kosmische frequentie taal gecodeerd in de vorm van muziek die kan helpen bij de harmonisering van onszelf, de wereld waarin wij nu leven alsmede hulp biedt tijdens het herstel van Harmonische Verbondenheid met “de rest” van alle werkelijkheden.

Neem hier vast een kijkje in het Boek Bronfrequenties >>>

Het Universum spreekt de taal van de LichtBronfrequenties.
~Marret Vonhoff

Wat je denkt of spreekt of doet….. Wij zijn de Scheppers van ons Eigen Leven en van de Nieuwe 5D Werkelijkheid! ~ Marret Vonhoff

2020/2021: Jaren van verder ontwaken in de 5D Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker
in een Nieuwe Dimensie van Harmonie:
Eenheid in Verbondenheid! ~M.Vonhoff

In deze lezing neemt Marret Vonhoff iedereen mee naar de “onzichtbare”, eeuwig phibrerende werkelijkheid waarmee wij op basis van resonantie altijd en overal communiceren. Met behulp van live cymatica beelden (cymatica: wetenschap die geluid zichtbaar maakt) zal zij de 5D Sacrale Geometrische Geluid-Werkelijkheid zichtbaar en in een interactief deel van de lezing ervaarbaar maken.

In 1922 schreef Alice Bailey reeds dat :”de geleerde van de toekomst door het gebruik van klank zijn resultaten zal verkrijgen. Door klank (Bronfrequenties) zullen nieuwe terreinen van ontdekkingen geopend worden”. De toekomst waar zij over schreef is NU!

In de 30-ger jaren voorspelde Edgar Cayce dat klank de geneeswijze van de toekomst (=NU) zal worden.

Geluid is de Sleutel tot het openen van een nieuwe werkelijkheid van de 5e dimensie alsmede de daarbij horende nieuwe frequenties van de 5e chakra, het nieuwe chakra voor creatie en manifestatie.

Er bestaat een immanent, vormgevend, vormomgevend èn tegelijkertijd trancedentaal, Sacraal Geometrisch veld van inmiddels steeds meer zichtbaar wordende phibraties. Het ligt ten grondslag aan alles wat er is.

Dit veld reageert d.m.v resonantie op onze gedachten, emoties, woorden èn bewustzijn. Vanuit deze onscheidbare verbinding zorgen wij voor de totstandkoming en instandhouding van de wereld waarin wij leven en zelf continu creëren.

Door in-zicht in en kennis van deze phibrerende werkelijkheid zullen wij onze wereld, ons leven bewust gaan creëren en tevens elke (on)denkbare vorm kunnen manifesteren in zuivere Harmonie met de Aarde.

Zodra de ogen open zijn is deze wereld van phibraties in alles te herkennen.

Multi-gelaagde beleving door een combinatie van
432Hz Klanken, 5D+ Inhoud en Unieke, Hoog Vibrerende beelden.

Tijdens elke gehele lezing zullen klanken in 432hz te horen & te beleven zijn die de Gulden Spiraal in zich dragen en welke in de bijbehorende Cymatica beelden (geluid in beeld) ook te zien zijn. De combinatie van Klank, Woord en Beeld zal op vele lagen tegelijk binnenkomen en effect hebben. Het begrijpen via hoofd of mind wordt verbonden met het hart waardoor inzichten makkelijker op hun plek vallen.

Zet wanneer je dat voelt de video op pauze om het beeld of de inhoud rustig in je op te nemen. Mediteer over en Visualiseer een beeld dat je raakt. Kies je eigen route bij het tot je nemen van de videolezing.

VERDIEPING = VERHOGING

Het is mogelijk om deze videolezing 3 keer te bekijken. Het wachtwoord dat je ontvangt na betaling is 6 maanden geldig en kan op 4 apparaten worden gebruikt. Het is dus nu mogelijk om elke lezing niet 1 keer maar 3 keer tot je te nemen, door je heen te laten gaan en te ontdekken dat elke keer dat je weer kijkt de inzichten en frequentie-energieën diepere lagen in je aan zullen raken en wakker maken.

Na ontvangst van betaling ontvangt u een email met het Password dat gebruikt kan worden om de videolezing 3 x, op zelf te bepalen momenten en zonder tijdslimiet, te bekijken.

LichtBronfrequenties Videolezing - 432 Hz, Sacrale Geluid Geometrie

  • Prijs: 38,88 €
  • 0,00 €
    Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Sisow. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk "LichtBronfrequentie Videolezing - 432 Hz, Sacrale Geluid Geometrie".

LichtBronFrequenties Videolezingen Oktober/November 2021

  1. Oktober 2021: 432 Hz in het Brand-Punt – Lees meer >>>
  2. Oktober 2021: 432 Hz Ascentie in het Lichaam – Lees meer >>>
  3. Oktober 2021: 432 Opening van de HartBronFrequenties – Atlantis Lees meer >>>
  4. Oktober 2021: 432 Hz Opening van de HartBronFrequenties – Corona Lees meer >>>
  5. November 2021: 432Hz Sacrale Geluid Geometrie – Lees meer >>>
  6. November 2021: 432 Hz Onder een Vergrootglas – Lees meer >>>