Bronfrequentie Lezing met Concert.

Mens, Ken uzelf – De Nieuwe GeluidGeneesKunst met Quantum Bewustzijn Muziek concert

2 Juli 2023 – Gustav Brieglehuis, Naarden (Valkenveen)

Op 2 juli 2023  zullen Michiel Buursen en ikzelf een Lezing met Concert geven:

MENS KEN UZELF! – De Nieuwe GeluidGeneesKunst.

Nieuwe technologieën voor GeluidsGeneeskunde beginnen in de wereld zichtbaar te worden. Sinds 2020 zijn de Medical Pods/ Beds of inmiddels bekend als MedBeds onder de aandacht gekomen van een groter publiek.

Tot nu toe hebben hulpbronnen van buitenaf (ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen etc) ons niet geholpen om de Bron van Oneindige Phitaliteit in onszelf stromend te houden. MedBeds gaan de huidige vorm van behandeling van ziekte volledig vervangen. Ze maken gebruik van Quantum Technologie wat werkt op het niveau waar alles nog alleen maar bestaat in de vorm van Frequenties en Bewustzijn.

Aangezien wij leven in een vibrerend universum en wij zelf een en al vibratie zijn, is het gebruik van de MedBeds een volkomen homeopathische route voor Herstel van Gezondheid en activatie van Oneindige Phitaliteit.

Toch kunnen MedBeds ook worden beschouwd als hulpbron die van buitenaf herstel-werkzaamheden uitvoert. Op dit moment zie ik MedBeds als noodzakelijk hulpmiddel tijdens het geboorteproces van de 5D wereld. Het is naar mijn idee een prachtige en zuivere ondersteuning en bevordering van fysieke en emotionele heling om los te komen van chemische preparaten.

Alleen de laatste stap in het geboorteproces van het Grote Ontwaken in Bewustzijn dienen we in onszelf te maken. Hiervoor is in-zicht nodig in het Mens, Ken Uzelf en Doe het Zelf.

In deze lezing “Mens, Ken Uzelf” (Orakel van Delphi), zal ik BronFrequentie inzichten delen die resoneren met MedBed Technologie. Deze liggen in het kunnen inloggen in en gebruikmaken van het Universele Harmonische BronFrequentie Resonantieveld dat alles wat Er is omvat.

Door deze stappen in jezelf te doen kan Oneindige Gezondheid & Phitaliteit worden geactiveerd.

In het tweede deel van de lezing zal Pianist Michiel Buursen een concert verzorgen waarin zijn “Quantum Bewustzijn Muziek” vergezeld wordt door bijbehorende Frequentiebeelden van onze Thèta Hersengolven. Het Thèta Hersengolven niveau is het niveau van onze hersengolven waarbij heling het beste kan plaatsvinden. Het concert komt op multilagen binnen en zal daar de helende kracht in ieders Harmonische Resonantie Veld activeren. De muziek is gestemd in de Divine Frequentie van 432Hz in combinatie met de spiraalstemming van Pythagoras.

Muziek gestemd in 432hz en Pythagoras spiraalstemming is te beluisteren via Michiel zijn website >>>

Waar?
Gustav Brieglehuis
Roelofslaantje 6
1411 HA Naarden (Valkenveen)

Tijd?
14u  – 17u (Inloop vanaf 13:30u)

Cymatics:

Frequenties in beeld. Hier is het geluidsbeeld van een doorsnede van DNA te zien

Bronfrequentie Lezing met Concert - Mens Ken Uzelf, de Nieuwe GeluidGeneesKunst 2 juli 2023

Naam
Price: 55,00 €
Betaalwijze
Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Buckaroo. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk Bronfrequentie lezing met concert: Mens, Ken Uzelf - De Nieuwe GeluidGeneesKunst