Bronfrequentie Lezing: 5D Bronfrequentie GeneesKunst – Mens, Ken Uzelf

2 Februari 2023 – Immanuelkerk Veldhoven

MENS KEN UZELF! – 5D BronFrequentie GeneesKunst.

Nieuwe technologieën voor GeluidsGeneeskunde beginnen in de wereld zichtbaar te worden. Sinds 2020 zijn de Medical Pods/ Beds of inmiddels bekend als MedBeds onder de aandacht gekomen van een groter publiek.

Tot nu toe hebben hulpbronnen van buitenaf (ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen etc) ons niet geholpen om de Bron van Oneindige Phitaliteit in onszelf stromend te houden. MedBeds gaan de huidige vorm van behandeling van ziekte volledig vervangen. Ze maken gebruik van Quantum Technologie wat werkt op het niveau waar alles nog alleen maar bestaat in de vorm van Frequenties en Bewustzijn.

Aangezien wij leven in een vibrerend universum en wij zelf een en al vibratie zijn, is het gebruik van de MedBeds een volkomen homeopathische route voor Herstel van Gezondheid en activatie van Oneindige Phitaliteit.

Toch kunnen MedBeds ook worden beschouwd als hulpbron die van buitenaf herstel-werkzaamheden uitvoert. Op dit moment zie ik MedBeds als noodzakelijk hulpmiddel tijdens het geboorteproces van de 5D wereld. Het is naar mijn idee een prachtige en zuivere ondersteuning en bevordering van fysieke en emotionele heling om los te komen van chemische preparaten.

Alleen de laatste stap in het geboorteproces van het Grote Ontwaken in Bewustzijn dienen we in onszelf te maken. Hiervoor is in-zicht nodig in het Mens, Ken Uzelf en Doe het Zelf.

In deze lezing “Mens, Ken Uzelf” (Orakel van Delphi), zal ik BronFrequentie inzichten delen die resoneren met MedBed Technologie. Deze liggen in het kunnen inloggen in en gebruikmaken van het Universele Harmonische BronFrequentie Resonantieveld dat alles wat Er is omvat.

Door deze stappen in jezelf te doen kan Oneindige Gezondheid & Phitaliteit worden geactiveerd.

In het tweede deel van de lezing zal ik met ieder die dit wilt een toning van klank doen ondersteund door het 5D geluidsbeeld (cymatica) van de frequentie van de klank. De gekozen frequentie zal gedragen worden door de Divine Frequency van 432Hz.

Waar?
Immanuelkerk
Teuillandstraat 1
5503 VV Veldhoven

Tijd?
Aanvang 20:00u Ticket via de website van Stichting “Er is meer…”

Deze BronFrequentie Lezing zal op meerdere locaties live worden gegeven.

Locaties worden hier bekend gemaakt:

Donderdag 2 februari 2023 bij Stichting “Er is meer…” Veldhoven, Nederland. Aanvang: 20:00u