Bronfrequenties® Lezing: Bronfrequentie Maanfrequenties

Lezing 10 september 2022

Dag programma omvat: Bronfrequentie Lezing met Frequentiebeelden (Cymatica), Concert met intuitieve pianomuziek en klankschalen in een Tibetaanse Yurt.
Maximaal aantal deelnemers: 16.
Meld je daarom snel aan voor deze unieke middag.

Fly me to the Moon and let me play among the stars….

Fill my Heart with Song and let me Sing forever more…

Boek Bronfrequenties ~ Marret Vonhoff inzien:

(Bronfrequentie boek inkijken)

Wees van Harte welkom bij deze Moonfullness, een bijzonder SamenZijn in de Grote Yurt. Dit vindt plaats tijdens de verstilling van de Volle Maan in een afstemming van helende klanken van de piano bespeeld door Michiel Buursen in combinatie met een Soundhealing van unieke klankschalen, waaronder de Moonbowls door Esther van Santen.

Dit keer hebben we Marret Vonhoff als speciale gast uitgenodigd. Zij zal op deze bijzondere middag haar informatie delen over het BronFrequentie Maanmedicijn.

In het delen over het Bronfrequentie Maanmedicijn zal Marret Vonhoff iedereen meenemen op een reis door de frequenties en inzichten van de maandelijkse cyclus van 8+1 fases. Marret kreeg in juni 2022 bezoek van Dancing Thunder, 7e generatie Kennisbewaarder en uitdrager van de Susquehannock Tribe afkomstig van de Oostkust in de Verenigde Staten. Dancing Thunder kwam met de vraag of zij voor hem de frequenties van 8 verschillende Maanfases kon bepalen alsmede ook het exacte (=krachtigste) moment van elk van de fases. Het maanmedicijn gaat in deze tijd van Transformatie de Heling van de vrouwelijke frequentie-energie op Aarde en in het Universum helpen te manifesteren.

Door middel van haar werk op het gebied van frequenties en geluidsbeelden, heeft zij door het creëren van multidimensionale frequentiebeelden een laagdrempelige opening gecreëerd waar iedereen in- en voor zichzelf mee kan werken en daarmee de wereld kan helpen transformeren . Zij neemt je door middel van prachtige en herkenbare beelden mee in de ogenschijnlijke onzichtbare resonantie wereld van elk van de 8+1 Maanfases.

Reis mee door de Maanfases, open je hart en luister naar wat voor in-zichten (Lichtfrequenties) Marret je te vertellen heeft. De in-zichten zijn door iedereen zelf tijdens de maanfases te gebruiken. Hoe? Dat zal in-zichtelijk worden.

In de energie van de Volle Maan is Moonfullness een heel bijzonder proces om naar binnen te keren. Michiel en Esther zorgen voor verstilling en brengen je in een diepere laag van jezelf door de prachtige intuïtieve pianomuziek in combinatie met de intense klanken van de unieke klankschalen van Himalayan Heart. Dit keer wordt het geheel omlijst met de in-for-matie van Marret rondom de unieke frequenties van de Maan en van deze Volle Maan. Je wordt in een diepere laag van jezelf gebracht door het samenspel van klanken, waardoor je met de werking van de Volle Maan van dat moment beter kunt loslaten wat niet meer dienend is en worden intenties neergezet voor de aankomende periode. Dit geheel zorgt voor ontspanning, heling, helderheid, en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. Zo ga je met vernieuwde energie weer huiswaarts. 

We ont-moeten je graag…

  • Dag: Zaterdag 10 september 2022
  • Tijd: 13:30 – 17:30
  • Jouw bijdrage: € 89,-
  • Locatie: Himalayan Heart, Elisabethweg 13, 7351 BT, Hoenderloo, Nederland. 

Kussens (en eventueel stoelen) zijn aanwezig. De maximale groepsgrootte is 16 personen.

Ticket kopen via Moonfullness.nl

Ticket kopen via FB: Himalayan Heart Event  

Moonfullnessdag is een samenwerking van Personare Phibration Center; Moonfullness.nl; State of Mine.me; Himalayan Heart.nl