Bronfrequentie Lezing met Lichtveld Activatie: Het Leven is Frequentie

2024

Hartchakra - Marret Vonhoff

Hartchakra
– Marret Vonhoff

Bronfrequentie Lezing met Lichtveld Activatie: Het Leven is Frequentie

Locatie in ’t Gooi

Locatie:
Gustav Brieglebhuis
Roelofslaantje 6, Naarden (Valkeveen)

Datum: 2024

Tijd: 14 – 17u

Inloop: 13:30u – ontvangst met drankje

Jouw bijdrage € 34,56

In de pauzes zal er koffie/thee/water zijn met een lekkernij

Aanmelden: onderaan deze pagina

In de Bronfrequentie lezing “Het Leven is Frequentie” neemt Marret iedereen mee op een reis naar de onzichtbare blauwdruk van het leven waar alles wat bestaat leeft in de vorm van Frequenties & Bewust-zijn. Zonder deze Frequentie Blauwdruk is er geen werkelijkheid. Door hiervan bewust te worden, deze te gaan zien en voelen, verdwijnt de afgescheidenheid en ontstaat verbondenheid. Heling kan in alles plaatsvinden door middel van Resonantie. De onzichtbare wereld van Frequenties worden in deze lezing zichtbaar. Ervaring leert dat je na deze lezing nooit meer hetzelfde naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. De wereld en jij zullen één zijn, verbonden en op een diep resonantie niveau met elkaar in communicatie zijn.

De lezing wordt afgerond met een Activatie van ons Lichtveld. Dit uit het Hogere Frequentieveld ontvangen Activatie bevat Heilige Geometrische Frequentiebeelden van de Schumann Resonantie die door Marret zijn vastgelegd onder begeleiding van 432Hz Pythagoras gestemde spiraalmuziek. 

Bronfrequentie Lezing met Activatie: Het Leven is Frequentie. Datum: 2024

Naam
Price: 34,56 €
Betaalwijze
Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Buckaroo. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk Bronfrequentie Lezing met Activatie: Het Leven is Frequentie.