Bronfrequentie Lezing met Concert

Maanfrequenties, Heling van het Heilige Huwelijk

4 juni 2023 Gustav Brieglehuis Naarden (Valkenveen)

Op 4 juni 2023, tijdens Volle Maan, zullen Michiel Buursen en ikzelf een Lezing met Concert geven: Maanfrequenties – Heling van het Heilige Huwelijk.

In de zomer van 2022 kwam Dancing Thunder, 7e generatie Kennisbewaarder en uitdrager van de Susquehannock Tribe afkomstig van de Oostkust in de Verenigde Staten, op haar pad.

Dancing Thunder kwam met de vraag of zij voor hem de frequenties van 8 verschillende Maanfases kon berekenen alsmede ook het exacte (=krachtigste) moment tijdens elke van de fases. De oorspronkelijke kennis van de Susquehannock Tribe geeft aan dat het maanmedicijn in deze tijd van Transformatie de Heling van de vrouwelijke frequentie-energie op Aarde en in het Universum gaat helpen te manifesteren.

In deze lezing zal ik ingaan op de Oeroude wijsheid en symboliek van de Maan. Ik zal de basis van Resonantie tussen de Maanfrequenties, ons Lichtlichaam en ons Lichtveld laten zien en voelen.

Ook zullen de frequenties van 8 Maanfases in Geluidsbeelden getoond worden. Wat we hiervan kunnen leren en hoe we deze zelf kunnen gebruiken, zal ik laten zien. De geluidsbeelden resoneren onder andere met ons Lichtveld of Lichtlichaam. Hierin kunnen zij bewust opgenomen en geactiveerd worden.

De 8 Maanfrequentie beelden zullen als kaarten set te koop zijn voor wie de Maanfrequenties zelf thuis tijdens de Maanfases wilt gebruiken.

In het tweede deel van de lezing zal Pianist Michiel Buursen een concert verzorgen waarin zijn “Quantum Bewustzijn Muziek” vergezeld wordt door bijbehorende Maanfrequentiebeelden. Het concert komt op multilagen binnen en zal daar de helende kracht in ieders Harmonische Resonantie Veld activeren. De muziek is gestemd in de Divine Frequentie van 432Hz in combinatie met de spiraalstemming van Pythagoras.

Meer over Michiel zijn werk is te zien en te beluisteren op zijn website: Michiel Buursen

Bronfrequenties Lezing met Concert - Maanfrequenties, Heling van het Heilige Huwelijk 4 juni 2023

Naam
Price: 55,00 €
Betaalwijze
Na het 'klikken' op de 'aanmeld'-knop krijg je de mogelijkheid om via iDeal of Bancontact te betalen. De betaling vindt plaats via Buckaroo. Dit zal ook op je rekeningafschrift verschijnen, voorzien van het kenmerk Bronfrequentie lezing met concert: Maanfrequenties, Heling van het Heilige Huwelijk