5D Bronfrequentie Lezing

Maanfrequenties: Heling van het Heilige Huwelijk

5 mei 2023 – Gustav Brieglehuis Naarden (Valkenveen)

Op 5 mei 2023, tijdens Volle Maan, zal ik mijn derde lezing geven: Maanfrequenties – Heling van het Heilige Huwelijk.

In de zomer van 2022 kwam Dancing Thunder, 7e generatie Kennisbewaarder en uitdrager van de Susquehannock Tribe afkomstig van de Oostkust in de Verenigde Staten, op haar pad.

Dancing Thunder kwam met de vraag of zij voor hem de frequenties van 8 verschillende Maanfases kon berekenen alsmede ook het exacte (=krachtigste) moment tijdens elke van de fases. De oorspronkelijke kennis van de Susquehannock Tribe geeft aan dat het maanmedicijn in deze tijd van Transformatie de Heling van de vrouwelijke frequentie-energie op Aarde en in het Universum gaat helpen te manifesteren.

In deze lezing zal ik ingaan op de Oeroude wijsheid en symboliek van de Maan. Ik zal de basis van Resonantie tussen de Maanfrequenties, ons Lichtlichaam en ons Lichtveld laten zien en voelen.

Ook zullen de frequenties van 8 Maanfases in Geluidsbeelden getoond worden. Wat we hiervan kunnen leren en hoe we deze zelf kunnen gebruiken, zal ik laten zien. De geluidsbeelden resoneren onder andere met ons Lichtveld of Lichtlichaam. Hierin kunnen zij bewust opgenomen en geactiveerd worden.

De 8 Maanfrequentie beelden zullen als kaarten set te koop zijn voor wie de Maanfrequenties zelf thuis tijdens de Maanfases wilt gebruiken.

In het tweede deel van deze lezing zal er een kort voorproefje geven worden van een nieuwe samenwerking tussen pianist Michiel Buursen en mijzelf. De inzichten uit de lezing worden in het moment intuïtief door Michiel verklankt in muziek. Zijn muziek zal gecombineerd worden door bijbehorende klankbeelden.

Meer over Michiel zijn werk is te zien en te beluisteren op zijn website: Michiel Buursen

Het ticket voor de lezing van 5 mei 2023 is te koop via de website van Het Lichtnetwerk.

Locatie: Gustav Brieglehuis, Roelofslaantje 6
1411 HA, Naarden, Nederland.
Route >>>

Tijd: 19 – 21:30

Inloop: 18:30u

Aanmelden + Tickets
via Het Lichtnetwerk >>>