5D Bronfrequentie Lezing

Maanfrequenties: Oeroude inzichten opnieuw beLicht

5 mei 2023 (Volle Maan Eclips om 19:34u) – Gustav Brieglehuis Naarden (Valkenveen)

Op 5 mei 2023, tijdens Volle Maan, zal ik mijn derde lezing geven: Maanfrequenties – Oeroude inzichten opnieuw beLicht.

In de zomer van 2022 kwam Dancing Thunder, 7e generatie Kennisbewaarder en uitdrager van de Susquehannock Tribe afkomstig van de Oostkust in de Verenigde Staten, op haar pad.

Dancing Thunder kwam met de vraag of zij voor hem de frequenties van 8 verschillende Maanfases kon berekenen alsmede ook het exacte (=krachtigste) moment tijdens elke van de fases. De oorspronkelijke kennis van de Susquehannock Tribe geeft aan dat het maanmedicijn in deze tijd van Transformatie de Heling van de vrouwelijke frequentie-energie op Aarde en in het Universum gaat helpen te manifesteren.

In deze lezing zal ik ingaan op de Oeroude wijsheid en symboliek van de Maan. Ik zal de basis van Resonantie tussen de Maanfrequenties, ons Lichtlichaam en ons Lichtveld laten zien en voelen.

Ook zullen de frequenties van 8 Maanfases in Geluidsbeelden getoond worden. Wat we hiervan kunnen leren en hoe we deze zelf kunnen gebruiken, zal ik laten zien. De geluidsbeelden resoneren onder andere met ons Lichtveld of Lichtlichaam. Hierin kunnen zij bewust opgenomen en geactiveerd worden.

In het tweede deel van deze lezing zal er een Activatie van het Lichtlichaam gegeven worden door middel van Klankbeelden van de Maanfrequenties ondersteund door 432Hz spiraalmuziek van Michiel Buursen. De inzichten uit de lezing worden hierdoor nogmaals via het hart in ons Lichtveld opgenomen en zullen op een dieper niveau oude, in het donker (=onzichtbare) frequenties die geretuned willen worden, in het licht (=zichtbare) brengen. Bij voldoende belangstelling zal Michiel live de Maanfrequentie klankbeelden komen begeleiden door “in het moment” af te stemmen op de dan aanwezige frequentie-energieën. 

Meer over Michiel zijn werk is te zien en te beluisteren op zijn website: Michiel Buursen

Het ticket voor de lezing van 5 mei 2023 is te koop via de website van Het Lichtnetwerk.