Bronfrequenties®: De Alchemie van de Maan

Lezing 12 oktober 2019

Dag programma omvat: Bronfrequentie Lezing met Klankbeelden (Cymatica), Lig-concert met intuitieve pianomuziek en klankschalen in een Tibetaanse Yurt, wandeling en lunch!

Let op: er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Vroegboekkorting tot 30 september 2019. Meld je daarom snel aan voor deze unieke en klankrijke Moonfullnessdag via www.moonfullness.nl

Fly me to the Moon and let me play among the stars….

Fill my Heart with Song and let me Sing forever more…

Let op!

Vroeg boek korting t/m 30 september 2019!

Slechts 10 plaatsen beschikbaar in de Yurt.

Aanmelden + ticket via State of Mine/Moonfullness

In de Bronfrequentie lezing: “De Alchemie van de Maan” zal Marret Vonhoff iedereen meenemen naar inzichten welke door de cyclus van 13 Manen, 13 LichtBronfrequenties,  in stand zijn gehouden opdat wij NU de weg van Transformatie, van het Grote Ontwaken in Bewustzijn kunnen gaan. Zij zal middels multi-gelaagde frequentiebeelden iedereen stap voor stap inwijden in de Alchemie van de Maan.

Reis mee naar de Volle Maan, open je hart en luister naar wat voor in-zichten (Lichtfrequenties) zij ons te vertellen heeft. In-Zichten welke door de cyclus van 13 Manen, 13 LichtBronfrequenties, in stand zijn gehouden opdat wij NU de weg van Transformatie, van het Grote Ontwaken in Bewustzijn kunnen gaan.

Zij zal in-zichten geven in:

  • Het Ontwaken van het 13 Volle Manen Bewustzijn – een Nieuw Bewustzijnsinzicht in de rol van de Maan in ons bestaan.
  • Alchemie van Maanlicht, wat is dat?
  • Wat is de rol van de Maan in het leven?
  • Kun je je onbewuste lunaire vibraties bewust leren gebruiken in deze tijd van transformatie tijdens het Grote Ontwaken?
  • Licht vs Donker, Yin vs Yang, Spiraal vs Cirkel: opweg naar een Nieuwe Heilige (=helende) Drieëenheid, Yin Yang Yun…….
  • Een Nieuwe Kosmologie, 13 Maan-Licht-Bronfrequenties als Blauwdruk van een jaarcyclus.

2019: Het jaar van ontwaken in de 5e Dimensie Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

2020 Frequentie Energieën bellen al aan bij onze deur!

Zet nog een stap om in jezelf de deur te openen naar en verbinding te maken met je Eigen Energie Bron om steeds meer in je krachtcentrum de nieuwe-jaars- frequentie energieën op te kunnen nemen.

2019 is het jaar van de eerste stappen zetten in de 5e Dimensie Frequentie.

Wat houdt dat in?

Je maakt contact met je innerlijke Bron door je ogen en je hart te openen voor de onzichtbare wereld die bestaat uit trillingen. Door je hart te openen kun je daarmee gemakkelijk contact maken en dit in je voordeel gebruiken om jezelf in je kracht op te laden. Met nieuwe ogen en een geheel vernieuwd gevoel zul je na de zomer uit je eigen Bron kunnen tappen en van daaruit je leven richting en vorm geven!!!

NA EEN ZEER TRANSFORMATIEVE ZOMER ZAL HET NAJAAR ONS VERDER PRIKKELEN OM OPEN TE GAAN VOOR ALLE DOOR-BREKENDE FREQUENTIE ENERGIEËN IN DE LAATSTE MAANDEN VAN DIT JAAR.

Moonfullnessdag is een samenwerking van Personare Phibration Center; Moonfullness.nl; State of Mine.me; Himalayan Heart.nl; Facebook.com/Cyphi