Bronfrequenties: Het mysterie van de 432hz in de Grote Piramide

Interactieve Lezing 14 juli 2019

Van Universum naar Multiversum: Onze Aardse Ontdekkingsreis
~ M. Vonhoff

2019: Het jaar van het ontwaken in de 5D Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

Interactieve Lezingen Nieuwe Tijd. Wat houdt dat in?

* Elke Interactieve Bronfrequentie Lezing is volledig afgestemd op de allerlaatste up-to-date in-zichten.

* Elke Lezing gaat diep in op en geeft veel in-zichten in de werking en betekenis van het Grootse Kosmische Licht/ Phibratieveld dat dagelijks ons Aarde & daarmee ons Eigen Energieveld instroomt. Hierdoor bevinden wij ons bewust of nog onbewust in een continue retuning van onze eigen Frequenties welke ons prikkelen Wakker te Worden in Bewust Zijn.

* Tijdens elke lezing wordt er ACTIEF MET ELKAAR UITGEWISSELD om dit Frequentie Energieveld te zuiveren, verhogen en versterken. Synergie van de hoogste orde 1+1 = inPhinite ♫♪∞♪♫

Draag je Phibrerende Steen bij en neem deel aan het proces van het “Grote Ontwaken in de 5e Dimensie”

De Grote Piramide van Cheops is een van de meest mysterieuze bouwwerken in de geschiedenis van de aarde.

Ontelbare denkers, filosofen en wetenschappers hebben zich door de eeuwen heen met deze Diamant bezig gehouden.

De laatste decennia komen er veel nieuwe inzichten naar buiten over de functie van de Grote Piramide als zijnde een Energie Kracht Centrale en Bibliotheek. Met name blijken de ontdekkingen, uitvindingen en scheppingen van Nikola Tesla gebaseerd te zijn op inzichten welke overeenkomen met de Innerlijke-, Uiterlijke- en Ondergrondse- en Kosmische Architectuur van dit Wereld Wonder. Ook wordt bij velen steeds bekender dat de Grote Piramide een plaats was (is) waar Inwijdingen in en Contact met Hogere/Andere Dimensies plaatsvonden en nog steeds plaatsvinden. 

  • Welke Bronfrequentie inzichten en sleutels liggen er in dit Mysterieuze Bouwwerk van “Bevroren Muziek” (J.W. von Goethe) opgeslagen?
  • Welke Primaire Rol spelen de in de Grote Piramide opgeslagen Geluids-, Frequentie- en Phibratie aanwijzingen voor het “Grote Ontwaken van de Mensheid” in de 5e Dimensie? (Nieuw: Live beelden mbv CymaPhi apparaat!!!)
  • Waarom is de Grote Piramide voor de Mens van zo’n Grote Waarde? 

Marret houdt zich vanuit haar fascinatie rondom het mysterie van de op Geluid gebaseerde Blauwdruk en Architectuur sinds 1997 met de Grote Piramide bezig. Het moge dan ook geen verrassing zijn dat het voor haar steeds duidelijker werd dat de Grote Piramide een sleutelrol vervuld bij de aanpassing van de standaard stemtoon frequentie van 432hz naar 440hz. Sinds het einde van de 20e eeuw is er door “het wakker of bewust worden” van de mensheid een steeds krachtigere en grotere beweging opgang gekomen die huidige standaard stemtoon frequentie onderzoekt, bespreekbaar maakt en terug wil brengen naar de natuurlijke en kosmische frequentie waarmee wij weer met het universum in resonantie komen.

Alleen vanuit een Hoger Bewustzijn kunnen de Geluidssleutels in de Grote Piramide worden begrepen, opnieuw onthuld en geactiveerd worden. De tijd van onthulling en reactivatie is NU.

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om door het lopen van het 432hz Labyrint deze Piramide Frequentie Energieën in je Energie lichamen te versterken en te verankeren. Ook het maken een korte video van de Live Geluidsbeelden op eigen mobiel is mogelijk.

Inschrijven gewenst.

Na inschrijven wordt een mail verzonden met de tijdsindeling van de lezing en de routebeschrijving. Betaling kan hieronder op deze pagina via iDeal of voor aanvang van de lezing via Pin of contante betaling.

Overige Interactieve Bronfrequentie Lezingen Marret Vonhoff

  1. Bronfrequenties: Pink-Ster viering met Nieuwe Licht Energieën lezing (Lees meer >)
  2. Bronfrequenties: Klinkende Blauwdruk van het Leven (Lees meer >)
  3. Bronfrequenties: Zonnewende viering met Labyrint lezing (Lees meer >)
  4. Bronfrequenties: Zichtbaar in Vorm (Lees meer >)
  5. Bronfrequenties: Hoorbaar in Klank, Woord & Beeld (Lees Meer >)

Interactieve Bronfrequentie Lezingen in ont-wikkeling (najaar 2019) (Lees meer >)