Bronfrequenties®: Hoorbaar in Klank, Woord & In Zicht

Interactieve Lezing 7 Juli 2019

Wees je eigen Stem-vork en creëer je eigen Levens Symfonie ~ Marret Vonhoff

In den Beginne was Phibratie, was AUM, was Frequentie, was het Woord, de Klank, ….was er Licht.

2019: Het jaar van ontwaken in de 5e Dimensie Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

Interactieve Lezingen Nieuwe Tijd. Wat houdt dat in?

* Elke Interactieve Bronfrequentie Lezing is volledig afgestemd op de allerlaatste up-to-date in-zichten.

* Elke Lezing gaat diep in op en geeft veel in-zichten in de werking en betekenis van het Grootse Kosmische Licht/ Phibratieveld dat dagelijks ons Aarde & daarmee ons Eigen Energieveld instroomt. Hierdoor bevinden wij ons bewust of nog onbewust in een continue retuning van onze eigen Frequenties welke ons prikkelen Wakker te Worden in Bewust Zijn.

* Tijdens elke lezing wordt er ACTIEF MET ELKAAR UITGEWISSELD om dit Frequentie Energieveld te zuiveren, verhogen en versterken. Synergie van de hoogste orde 1+1 = inPhinite ♫♪∞♪♫

Draag je Phibrerende Steen bij, stap actief in en verbind je gezamenlijk in het proces van het “Grote Ontwaken in de 5e Dimensie”

Interactieve Lezing Bronfrequenties: Hoorbaar in Klank, Woord & In Zicht

In den beginne is Phibratie, is AUM, het Woord, de Klank, het Beeld. In het Woord bevindt zich de eeuwig phibrerende Oerklank, de kracht van Universele Licht & Liefde Frequenties.

Geluid heeft Scheppingskracht, heeft Vormkracht. Geluid is de Sleutel tot een Harmonieuze Wereld afgestemd op een Hogere Dimensie van Liefde, Schoonheid, Waarheid, Zelf-standigheid, Eigen Creativiteit en bovenal van GENIETEN.

Door de kennis van en in-zichten in de onderliggende en vorm(om)gevende wereld van phibraties, zichtbaar & tastbaar in Alles, zullen wij Zelf onze wereld, ons leven een nieuwe richting en opnieuw vorm kunnen geven. ♫♪♫♪♫

Wat je denkt of spreekt of doet…..Wij Zijn de Scheppers van ons Eigen Leven, van onze Eigen Werkelijkheid! In-zicht in de werking van de 5e Dimensie. 

In deze interactieve lezing over Bronfrequenties neemt Marret Vonhoff iedereen mee terug naar het Ontstaan van het Leven welke ontspringt uit en in stand gehouden wordt door “AUM, het Woord, het Licht”.
Over de hele wereld verwijzen oorspronkelijke culturen naar “het Woord” en naar “de Stem”.

 • Wat wordt ons sinds het ontstaan van het leven verteld?
 • Wat geeft in-zicht hierin ons in handen?
 • Wat heeft de verwijzing naar onze stem ons te vertellen?
 • Wat is hiervan de gebruiksaanwijzing? 
 • Wat is de boodschap, de informatie welke phibreert in “Het Woord” en daarmee in “de Stem” voor deze tijd van Ontwaken in de 5e Dimensie?

Een gemeenschappelijke en onbedwingbare drang tot het creëren van een Hamonieuze, KleurRijke, LiefdeVolle wereld is wat mensen over de hele wereld samenbindt en samenbrengt. De nieuwe tijd met de nieuwe 5e dimensie frequentie energieën geven ons een oneindige backup, ondersteuning en versterking om dit met elkaar voor elkaar te krijgen. De belangrijkste sleutel om dit te realiseren is dat Wij Zijn de Creators Zijn! Wij maken het samen mogelijk!

Hoe?

Phibratie is de Kern, de Oorsprong van Alles en gaat aan Frequentie vooraf. Frequentie gaat vooraf aan en draagt in zich Klank en Ritme. Klank en Ritme gaan vooraf aan en creëren gezamenlijk het Woord dat zegt (=creëert): “Er zij Licht”.

 • Het samenkomen van Phibratie, Frequentie, Klank, Ritme en het uiten van het Woord schept Vorm, schept Onze Werkelijkheid, onze Wereld, ons Leven!
 • Hoe bewust zijn wij en wat weten wij van de Grootsheid van onze scheppingskrachten?
 • Wij kunnen samen een wereld van Harmonie, Schoonheid, Waarheid, Souvereiniteit, Liefde en Eenheid in Verbondenheid creëren. Het ligt in onze handen!!! 

De Sleutel tot deze Realisatie ligt in de ont-dekking van de werking van Phibratie. Trilling geuit als Woord met een Oerklank ligt ten grondslag aan alles. Het heeft een Gulden Relatie met de Universele frequentie van 432hz van Licht. Zij bezitten de transformerende kracht die ons terugbrengt tot de Eénheid in Verbondenheid.

Ontdek in deze interactieve lezing de voor ons nieuwe maar eigenlijk zo normale wereld van de phibraties en krijg de sleutel in handen om aan de Weg van het Grote Ontwaken efficiënt en daadkrachtig deel te nemen en bij te dragen. Met elke influx van dagelijkse hoog trillende LichtBronfFrequentie energieën openbaart de Weg van Ontwaken ons elke dag nieuwe en hogere in-zichten. Stay Tuned!  

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om door het lopen van het 432hz Labyrint om deze phibratie in-zichten te versterken en te verankeren. Ook het maken een korte video van de Live Geluidsbeelden op eigen mobiel is mogelijk.

Inschrijven onderaan deze pagina gewenst!

Na inschrijven wordt een mail verzonden met de routebeschrijving. Betaling kan via onderaan via iDeal of voor aanvang van de lezing via Pin of contante betaling.

AUM phibratie in Beeld

Overige Interactieve Bronfrequentie Lezingen Marret Vonhoff

 1. Bronfrequenties: Pink-Ster viering met Nieuwe Licht Energieën lezing (Lees meer >)
 2. Bronfrequenties: Klinkende Blauwdruk van het Leven (Lees meer >)
 3. Bronfrequenties: Zonnewende viering met Labyrint lezing (Lees meer >)
 4. Bronfrequenties: Zichtbaar in Vorm (Lees meer >)
 5. Bronfrequenties: Het mysterie van 432hz in de Grote Piramide (Lees meer >)

Interactieve Bronfrequentie Lezingen in ont-wikkeling (najaar 2019) (Lees meer >)