Bronfrequenties®: KLINKENDE BLAUWDRUK VAN HET LEVEN

Interactieve Lezing 15 juni 2019

Als je de Geheimen van het Universum wilt ont-dekken, denk dan in termen van Frequentie, Vibratie en Energie ~ Nikola Tesla ♫♪♫♪♫

2019: Het jaar van ontwaken in de 5e Dimensie Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

Interactieve Lezingen Nieuwe Tijd. Wat houdt dat in?

* Elke Interactieve Bronfrequentie Lezing is volledig afgestemd op de allerlaatste up-to-date in-zichten.

* Elke Lezing gaat diep in op en geeft veel in-zichten in de werking en betekenis van het Grootse Kosmische Licht/ Phibratieveld dat dagelijks ons Aarde & daarmee ons Eigen Energieveld instroomt. Hierdoor bevinden wij ons bewust of nog onbewust in een continue retuning van onze eigen Frequenties welke ons prikkelen Wakker te Worden in Bewust Zijn.

* Tijdens elke lezing wordt er ACTIEF MET ELKAAR UITGEWISSELD om dit Frequentie Energieveld te zuiveren, verhogen en versterken. Synergie van de hoogste orde 1+1 = inPhinite ♫♪∞♪♫

Draag je Phibrerende Steen bij en neem deel aan het proces van het “Grote Ontwaken in de 5e Dimensie”

In de lezing “Bronfrequenties: Klinkende Blauwdruk van het Leven” neemt Marret Vonhoff iedereen mee op een diepte-reis naar de dimensie waar de kosmische blauwdruk van het leven, de klinkende Levensbloem, ontspringt.  Aan de hand van de in de oude Bronfrequentie Inscriptie genoteerde codes zal zij de Eénheid in Verscheidenheid, de Harmonie, tussen de Levensbloem, Licht, Geluid en Heilige (=Helende) Geometrie tonen. Diepte inzicht zet aan tot en versterkt in ons de prikkel tot Transformeren en het Grote Ontwaken in de 5e Dimensie.

Laat je ogen openen voor de Phibrerende wereld van de 5e Dimensie.

Aan de basis van al het gecreëerde ligt een energetische, continu stromende LichtBronfrequentie blauwdruk die bekend staat als de Levensbloem. Dit patroon werd reeds door culturen die ver voor onze geschiedschrijving op Aarde leefden gebruikt. Het wordt inmiddels over de hele wereld terug gevonden.

De 15.000 + jaar oude Bronfrequentie Inscriptie is een unieke, buitengewone in klank genoteerde, gecodeerde Levensbloem waarin alle inzichten gecodeerd hebben liggen wachten om in deze tijd van het Grote Ontwaken weer deel te worden van ons Bewustzijn. 

In het Hart van de Levensbloem bevindt zich het oneindig klein en groot eeuwig kloppend Punt van Eénheid en Eén-Zijn. De Pulse ervan kunnen we door wakker worden opnieuw gaan horen, voelen en gebruiken om in een nieuwe dimensie te ontwaken en te gaan leven.♫♪.

We reizen naar de “diepten” waar we de 5e Dimensie volledig zullen gaan ervaren:

 • Het Hart van de Melkweg (Hunab’Ku)
 • De pure AUM frequentie
 • 432hz
 • Groeispiraal (Fibonacci) van het leven in phibrerende beelden (Nieuw: Live beelden mbv CymaPhi apparaat!!!)
 • De uit klank voortkomende energetische vorming van de Levensbloem
 • Yin/Yang/Yuan
 • 7+1 elementen

In het interactieve 2e deel zullen wij met elkaar deze klinkende blauwdruk van het leven vertalen in een gezamenlijk te creëren klankbad beleving. Tevens is er een mogelijkheid om door het lopen van het 432hz Labyrint van Licht & Liefde de Zes-Ster Frequentie Energieën in je Merkaba lichaam te versterken en verankeren.

Inschrijven gewenst!

Na inschrijven wordt een mail verzonden met de tijdsindeling van de lezing en de routebeschrijving. Betaling kan via iDeal of voor aanvang van de lezing via Pin of contante betaling.

Overige Interactieve Bronfrequentie Lezingen Marret Vonhoff

 1. Bronfrequenties: Pink-Ster viering met Nieuwe Licht Energieën lezing (Lees meer >)
 2. Bronfrequenties: Zonnewende viering met Labyrint lezing (Lees meer >)
 3. Bronfrequenties: Zichtbaar in Vorm (Lees meer >)
 4. Bronfrequenties: Hoorbaar in Klank, Woord & Beeld (Lees meer >)
 5. Bronfrequenties: Het mysterie van 432hz in de Grote Piramide (Lees meer >)

Interactieve Bronfrequentie Lezingen in ont-wikkeling (najaar 2019) (Lees meer >)