Bronfrequenties®: Zonnewende viering met lezing Labyrinten, Creaties van visuele Muziek

Zonnewende viering met lezing 22 juni 2019

All is Music, Music is All

2019: Het jaar van ontwaken in de 5e Dimensie Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

Interactieve Lezingen Nieuwe Tijd. Wat houdt dat in?

* Elke Interactieve Bronfrequentie Lezing is volledig afgestemd op de allerlaatste up-to-date in-zichten.

* Elke Lezing gaat diep in op en geeft veel in-zichten in de werking en betekenis van het Grootse Kosmische Licht/ Phibratieveld dat dagelijks ons Aarde & daarmee ons Eigen Energieveld instroomt. Hierdoor bevinden wij ons bewust of nog onbewust in een continue retuning van onze eigen Frequenties welke ons prikkelen Wakker te Worden in Bewust Zijn.

* Tijdens elke lezing wordt er ACTIEF MET ELKAAR UITGEWISSELD om dit Frequentie Energieveld te zuiveren, verhogen en versterken. Synergie van de hoogste orde 1+1 = inPhinite ♫♪∞♪♫

Draag je Phibrerende Steen bij en neem deel aan het proces van het “Grote Ontwaken in de 5e Dimensie”

Samen creëren we een Unieke Verbinding in Resonantie!  

Op 22 juni 2019 verbinden we ons in een geheel nieuw en gewijd Ariadne of 7+1 paden Labyrint met het Universele Bewustzijn. Ieder die dat wilt kan haar/zijn eigen steen/kristal aan het 432hz Labyrint toevoegen en daarmee “een steen bijdragen en verleggen in de rivier van het Leven”. 

Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, gaan we op 22 juni 2019 om 14:01u (in resonantie met de 5e dimensie frequentie energieën) een phibratie van licht via de labyrint vortex in en door de aarde het universum en onszelf in laten stromen.

Mensen die samen komen met intentie van heling in resonantie met de “Sol” (Seed of Life en Zon) Frequentie Energie van de Nieuwe 5e Aarde Dimensie brengen een grote verandering teweeg. Dit jaar op 22 juni staat een heel belangrijke kosmische poort open om Zelf Helende en Tranformerende Frequentie Energieën Bewust te absorberen en gemakkelijk over en door de Aarde te verspreiden verder het Multiversum in. Hoe mooi is het om ons samen te verbinden voor de heling van Allen en van onze prachtige Lichtgevende Aarde. 

De Zonnewende creëert elk jaar weer een unieke verbinding tussen Zon & Aarde ten dienste van het Grote Geheel. Tijdens een delen van het 432hz LichtBron Labyrint zullen wij een prachtige energie creëren met een Zonnewende kracht van “Zo boven, Zo beneden, Zo binnen, Zo buiten”, met een kracht van  1+1=3!

Voorafgaande aan de labyrintloop geeft Marret Vonhoff een lezing over de onzichtbare Bronfrequenties (met Live geluidsbeelden mbv het CymaPhi apparaat!!!)  welke het labyrint haar vorm geven, deze instand houden en de energieën doen verspreiden.

Labyrinten zijn krachtplaatsen die onzichtbare kosmische & aarde frequentie energieën bundelen en door de meridianen van de Aarde en van degene die ze lopen, laten stromen. Deze onzichtbare kosmische en aarde frequentie energieën zijn in het verre verleden door mensen op duizenden plaatsen op Aarde waargenomen, gevoeld en o.a. in de vorm van Labyrinten zichtbaar gemaakt. Deze plaatsen hebben Eén gemeenschappelijk Doel: het dienen van al het leven op Aarde en het Universum ter bevordering en stimulatie van Groei- en Bewust-Wording. Sinds de opening van het Lentepunt op 21 maart 2019 is de stromende labyrint energie geladen met 5e Dimensie frequenties. Wat hierover inmiddels is doorgegeven en hoe dit zelf te activeren zal in deze lezing vanuit de invalshoek van Phibratie worden beLicht. 

Tijdens het moment van de Zonnewende zullen wij ons verbinden en samen het labyrint lopen. Voor de liefhebber zullen de Klanken van het Labyrint beschikbaar zijn om het Labyrint met koptelefoon op in Klank te lopen. (graag hiervoor aanmelden per een mail)    

Inschrijven noodzakelijk!

Na inschrijven wordt een mail verzonden met de routebeschrijving. Betaling kan via iDeal of voor aanvang van de lezing via Pin of contante betaling.

Opbouw:

  • Lezing: “Labyrinten, Creaties van visuele muziek”
  • Tijd Lezing: 11u – 12u (Inloop met kopje koffie/thee/ glaasje ge-phi-taliseerd water: 10:30u.)
  • Pauze: 12u – 13:45u (wandel/picknick mogelijkheden op hei of in het bos of mogelijkheid tot extra vragen en vanuit de lezing aangereikte toepassingen)
  • Klank afstemming op Wereld Labyrinten: 13:54u
  • Labyrintloop: 14:01 – 14:41u

Overige Interactieve Bronfrequentie Lezingen Marret Vonhoff

  1. Bronfrequenties: Pink-Ster viering met Nieuwe Licht Energieën lezing (Lees meer >)
  2. Bronfrequenties: Klinkende Blauwdruk van het Leven (Lees meer >)
  3. Bronfrequenties: Zichtbaar in Vorm (Lees meer >)
  4. Bronfrequenties: Hoorbaar in Klank, Woord & Beeld (Lees meer >)
  5. Bronfrequenties: Het mysterie van 432hz in de Grote Piramide (Lees meer >)

Interactieve Bronfrequentie Lezingen in ont-wikkeling (najaar 2019) (Lees meer >)