Bronfrequenties®: Pink-Ster viering met lezing: 2019 Keerpunt der Tijden

Interactieve Avondlezing 7 juni 2019

Life is a spiral within a cycle
~ Marret Vonhoff

2019: Het jaar van ontwaken IN de 5e Dimensie Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

Interactieve Lezingen Nieuwe Tijd. Wat houdt dat in?

* Elke Interactieve Bronfrequentie Lezing is volledig afgestemd op de allerlaatste up-to-date in-zichten.

* Elke Lezing gaat diep in op en geeft veel in-zichten in de werking en betekenis van het Grootse Kosmische Licht/ Phibratieveld dat dagelijks ons Aarde & daarmee ons Eigen Energieveld instroomt. Hierdoor bevinden wij ons bewust of nog onbewust in een continue retuning van onze eigen Frequenties welke ons prikkelen Wakker te Worden in Bewust Zijn.

* Tijdens elke lezing wordt er ACTIEF MET ELKAAR UITGEWISSELD om dit Frequentie Energieveld te zuiveren, verhogen en versterken. Synergie van de hoogste orde 1+1 = inPhinite ♫♪∞♪♫

Draag je Phibrerende Steen bij en neem deel aan het proces van het “Grote Ontwaken in de 5e Dimensie”

Interactieve Bronfrequentie Lezing afgestemd op de viering van de Nieuwe Licht Energieën van Pink-Ster.

Op dit moment stromen dagelijks Krachtige Licht Frequentie Energieën in grote hoeveelheden over en door de Aarde en de Mensheid. Pink-Ster is het moment geladen met de Frequentie Energie van het jaarlijks terugkerende Keer-punt der Tijden.

Dit keerpunt heeft in 2019 ALLES te maken met het Grote Ontwaken van de Mensheid in de 5e Dimensie. De Nieuwe Licht Frequentie Energieën zijn op dit moment ongeëvenaard krachtig om de Mensheid in haar Geheel te prikkelen om Wakker te worden. Op die manier kan iedereen Bewust & Actief deel gaan nemen aan het proces van deze Unieke en Buitengewoon Grote en Universele Transformatie.

De dans van de kosmische spiraal van de LichtBronfrequentie Energieën tijdens Pink-Ster bevatten de energie van Ver-Vol-Making.

Pinksteren is de afronding van de Paastijd van 50 dagen. 50 is een getal met een frequentie energie van volkomen verlossing, vrijheid en overvloed oftewel: van reinheid, klaar voor nieuwe schepping!
40 dagen na Paaszondag vindt de Hemelvaart plaats (40:50 = verhouding die resoneert met het Aardkristal) en 10 dagen later, op de 50e dag, Pinksteren of
vijftigste (50:50 = 1:1 verhouding van opnieuw Eén Zijn).

De Paastijd is een tijdsperiode/ een muzikaal interval waarin elk jaar weer de kracht van de Licht Frequentie Energieën gedurende 50 (49+1) dagen op Aarde naar buiten en naar binnen stromen om bewust geactiveerd te worden.

Op de 50e dag, wat muzikaal de afronding van 7 octaven (7×7 +1 tonen) èn tegelijk het begin van een 8e Octaaf in een Nieuwe Dimensie is,  ontwaakt het leven uit haar ‘slaap’ . Deze slaap is de metafoor voor het Slapen van het Bewustzijn dat 12.960 (432 x 30) jaar geleden begonnen is en waaraan nu door het Grote Ontwaken, een einde komt. Wij Worden Wakker. het 49e octaaf is muzikaal het laatste octaaf voordat Geluid in het 50e octaaf haar Licht Essentie laat zien.   

Tijdens de interactieve Bronfrequentie lezing verdiepen we ons in-zicht in, verbinden we ons met en stemmen af op deze krachtige Licht Bronfrequenties en de bijbehorende Energieën die tot nu toe onbewust door de jaarlijkse Pink-ster viering in ons werkzaam zijn geweest. Door de herhaling van de cyclus kunnen we daarom NU een volgende stap in de spiraal van bewustzijn zetten. Tijdens het komende Pink-Ster Poort op 9 juni 2019 om 13:12 uur, bewust de Frequentie Energieën van Ontwaken in de 5e Dimensie inademen en verder activeren.

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om door het lopen van het 432hz Labyrint deze Piramide Frequentie Energieën in je Energie lichamen te versterken en te verankeren. Ook het maken een korte video van de Live Geluidsbeelden op eigen mobiel is mogelijk.

Inschrijven gewenst!

Na inschrijven wordt een mail verzonden met de tijdsindeling van de lezing en de routebeschrijving. Betaling kan via iDeal of voor aanvang van de lezing via Pin of contante betaling.

Overige Interactieve Bronfrequentie Lezingen Marret Vonhoff

  1. Bronfrequenties: Klinkende Blauwdruk van het Leven (Lees meer >)
  2. Bronfrequenties: Zonnewende viering met Labyrint lezing (Lees meer >)
  3. Bronfrequenties: Zichtbaar in Vorm (Lees meer >)
  4. Bronfrequenties: Hoorbaar in Klank, Woord & Beeld (Lees meer >)
  5. Bronfrequenties: Het mysterie van 432hz in de Grote Piramide (Lees meer >)

Interactieve Bronfrequentie Lezingen in ont-wikkeling (najaar 2019) (Lees meer >)