Zaterdag 4 mei 2019 – Wereld Labyrint Meditatie Dag “Sound Walk as ONE at ONE”.

WIJ MAKEN HET VERSCHIL!

Een door het Universum bekrachtigde Poort Dag voor het activeren van onze 13 strengen oer DNA”

‘Laat je Stem als Eén om Eén (uur) klinken’

Labyrinten zijn paden om in hogere dimensies te wandelen.  Ze zijn Oer-archetypen, kruispunten van lijnen in 5D welke afkomstig zijn uit 6D die de verbindingen en resonanties vormen tussen onze wereld en de hogere dimensies. Het centrum ervan in en uit gaan is de ideale weg tot het herontdekken van en het opnieuw in resonantie komen met je sacrale hart, het hart van Moeder Aarde en het hart van de Melkweg. 

Wereld Labyrint Dag is een dag om iedereen te informeren, te enthousiasmeren en labyrinten te laten ervaren. Er worden overal evenementen georganiseerd: workshops, meditaties, wandelingen, bijeenkomsten in het groot of in het klein. Centraal staat dit jaar: de ‘Sound Walk as One at One’ wandeling.

Landen die deelnemen aan deze labyrintdag zijn Nieuw Zeeland, Australië, China, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Spanje, Zuid Afrika, de Bahamas, de Verenigde Staten, Canada, en de lijst wordt elk jaar langer.

Loop als Eén om Eén”

Op Wereld Labyrint Dag vraagt The Labyrinth Society de wereldwijde deelnemers om hun belangrijkste labyrint activiteit op deze dag centraal te stellen om 13.00 uur. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, gaat op 4 mei 2019 in elke tijdzone om 13u (de 13 of octaaf kernenergie) een wereldwijde phibratie van labyrint vortex kernenergie de aarde over.
Mensen die samen komen op dezelfde dag, op dezelfde tijd en met dezelfde intentie van heling van de aarde brengen een grote verandering teweeg.

Hoe werkt dat? Lees het hier.

Ik nodig je uit om samen met alle Lichtwerkers, waar je je ook bevindt, hier om 13u aan mee te doen. Je kunt hiervoor een Labyrint in de buurt zoeken, een labyrint in je meditatie visualiseren of naar Muiderberg komen waar ik een Labyrint op een oud Egyptische wijze (gebruik makend van een knopenkoord) op een Aarde energielijn zal uitleggen.

We creëren met z’n allen een Krachtige Universele Frequentie Verbinding door de resonantie van zowel de Magische & Spirituele Getalsfrequenties van de 4:5 (4 mei) – muzikaal een grote terts en in ons DNA als de 12:13 (4+5+2019=2028=2+0+2+8=12; om 13u) ofwel de 12 rond 1 (de 1 of 13) uit de Levensvrucht.

Het Aantal mensen dat aan de meditatie meedoet is Het Meest InvloedRijke Menselijke Instrument ♫♪ welke het proces van Transformatie zal kunnen versnellen ♥. Lees hier over hoe het werkt en over deze kracht (1+1=3) die werkzaam is in wat het honderdste aap effect wordt genoemd.

Meditatie helpt de Licht krachten de energie en frequentie van Licht (432hz) op het oppervlak van de onze planeet te gronden en door de resonantie met het Aarde Kristal het Lichtveld, welke noodzakelijk is om het proces van Ascentie, te versnellen.

Wetenschappelijke studies hebben inmiddels de positieve effecten van massa meditatie op de samenleving bevestigd.

Onze Labyrintloop zal begeleid worden door Labyrint Vortex Muziek welke voortkomt uit de oudste Bronfrequentie Inscriptie in de Wereld. Deze door Marret Vonhoff vertaalde muziek resoneert vol-ledig met de Bronfrequenties van het Hart van Moeder Aarde, van Hunab’Ku: het Hart van de Melkweg en onze eigen Hartbron.

Vind een Labyrint bij je in de buurt loop mee in realtime of in Bewustzijn, Tune in en voeg je helende intentie toe aan deze wereldwijde labyrintgolf!

Wereld Labyrint Loop 2019

Het Hart van het Nieuwe en Enige, Unieke 432hz Labyrint is afgestemd op de Aarde Meridianen en volledig gecreëerd op en in resonantie met de kosmische frequentie van Licht & Liefde. Hierdoor kan er gemakkelijk via het energetische Aarde Frequentieveld verbinding met alle labyrinten over de hele wereld en resonantie met het universum worden gemaakt. Tijdens deze wereldwijde meditatie Labyrintloop zal een ieder het Aarde & Universele frequentieveld met de intentie van heling van de Aarde, van zichzelf en van Al het leven overal vullen en versterken.

12:56u                Afstemming Wereldmeditatie rondom het Labyrint.
13:00u                Labyrintloop

Graag vóór 4 mei 2019 een mail van aanwezigheid. (deelname is gratis)

4 mei is tevens tussen 11u – 16u de opening van Personare Phibration Center.
Kom een kijkje nemen, geniet van een drankje en een hapje en neem deel aan de Wereld Labyrintloop in het Nieuwe, op de Aarde Meridianen afgestemde 432hz Labyrint.