Bronfrequenties®: Zichtbaar in Vorm

Interactieve Lezing 29 juni 2019

Zie diep genoeg en je ziet muzikaal ~ Thomas Carlyle (1795-1881)

2019: Het jaar van ontwaken in de 5e Dimensie Frequentie Energieën

WWW: Wij Worden Wakker

AL HEERLIJK IN VOORBEREIDING OP JE ZOMER HOLY-DAY?

Zet nog een stap om in jezelf de deur te openen naar en verbinding te maken met je Eigen Energie Bron.

2019 is het jaar van het stappen in de 5e Dimensie Frequentie.

Wat houdt dat in?

Je maakt contact met je innerlijke Bron door je ogen en je hart te openen voor de onzichtbare wereld die bestaat uit trillingen. Door je hart te openen kun je daarmee gemakkelijk contact maken en dit in je voordeel gebruiken om jezelf in je kracht op te laden. Met nieuwe ogen en een geheel vernieuwd gevoel zul je na de zomer uit je eigen Bron kunnen tappen en van daaruit je leven richting en vorm geven!!!

DE ZOMER VAN 2019 ZAL ER EEN ZIJN ALS NOOIT TE VOREN.

LAAT JE ZOMER OP 29 JUNI 2019 STARTEN.

Interactieve Lezingen Nieuwe Tijd. Wat houdt dat in?

* Elke Interactieve Bronfrequentie Lezing is volledig afgestemd op de allerlaatste up-to-date in-zichten.

* Elke Lezing gaat diep in op en geeft veel in-zichten in de werking en betekenis van het Grootse Kosmische Licht/ Phibratieveld dat dagelijks ons Aarde & daarmee ons Eigen Energieveld instroomt. Hierdoor bevinden wij ons bewust of nog onbewust in een continue retuning van onze eigen Frequenties welke ons prikkelen Wakker te Worden in Bewust Zijn.

* Tijdens elke lezing wordt er ACTIEF MET ELKAAR UITGEWISSELD om dit Frequentie Energieveld te zuiveren, verhogen en versterken. Synergie van de hoogste orde 1+1 = inPhinite ♫♪∞♪♫

Draag je Phibrerende Steen bij en neem deel aan het proces van het “Grote Ontwaken in de 5e Dimensie”

In deze interactieve lezing neemt Marret Vonhoff je mee naar:

  1. de onzichtbare wereld van onder-/ diepliggende innerlijke, continu phibrerende Bronfrequenties.
  2. de zichtbare uitingsvormen in de natuur, in DNA, in het lichaam.
  3. Interessante (Vakantie) plekken op de Wereld.

Steeds meer ontwaken wij en worden ons bewust van alle zichtbare en onzichtbare frequenties die alle natuurlijke en de door de mens gecreëerde vormen (bloemen, planten, bomen, dieren, kathedralen, piramiden, steencirkels, grotten, labyrinten, doolhoven, graancirkels en vele andere vormen) hebben doen ontstaan en deze ook in stand houden. 

Kijk om je heen en ontdek, herken, beleef, verbind, pas toe en verwonder je over de zichtbare uitingsvormen van de Bronfrequenties die tot de opening van deuren in jezelf leiden. Geluid werkt op basis van resonantie (gelijke komt in trilling met gelijke). Weten hoe dit werkt en hoe je er zelf mee kunt werken, is een van de meest efficiënte en effectieve dingen om in jezelf nieuwe deuren te openen, inzichten helder te krijgen, jezelf vanuit je eigen kracht op te laden, na de zomer je leven met nieuwe ogen te bekijken en stappen te zetten.  

De van oudsher reeds bekende en gebruikte Bronfrequenties (8 hz en 108hz), de licht gevende (4322) en Energie opwekkende (4324) frequenties zijn deze zomer ongeëvenaard krachtig, stromen in grote mate vanuit de zon over de Aarde en onze Lichamen binnen om te worden gebruikt in de Opbouw van Energie naar de Grote Transformatie en het Grote Ontwaken in de 5e Dimensie.

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om door het lopen van het 432hz Labyrint deze Piramide Frequentie Energieën in je Energie lichamen te versterken en te verankeren. Ook het maken een korte video van de Live Geluidsbeelden op eigen mobiel is mogelijk.

Inschrijven gewenst!

Na inschrijven wordt een mail verzonden met de tijdsindeling van de lezing en de routebeschrijving. Betaling kan via iDeal of voor aanvang van de lezing via Pin of contante betaling.

Overige Interactieve Bronfrequentie Lezingen Marret Vonhoff

  1. Bronfrequenties: Pink-Ster viering met Nieuwe Licht Energieën lezing (Lees meer >)
  2. Bronfrequenties: Klinkende Blauwdruk van het Leven (Lees meer >)
  3. Bronfrequenties: Zonnewende viering met Labyrint lezing (Lees meer >)
  4. Bronfrequenties: Hoorbaar in Klank, Woord & Beeld (Lees meer >)
  5. Bronfrequenties: Het mysterie van 432hz in de Grote Piramide (Lees meer >)

Interactieve Bronfrequentie Lezingen in ont-wikkeling (najaar 2019) (Lees meer >)