Holistische Bronfrequentie Lezingen & Theater Colleges 2018

Dit is een organisch klinkende website. De nieuwste inzichten zullen telkens worden toegevoegd.

Alle Holistische Bronfrequentie lezingen zijn interactief en in tune met de kosmische frequentie van Licht & Liefde: 432hz. Ze zijn op de laatste kosmische ont-wikkelingen en de groep aanwezigen afgestemd en staan/werken daardoor volledig in het Hier & Nu. Elke lezing is hierdoor Uniek.
Het gebruik van de Blauwdruk en Muzikale Bouwstenen van het Leven is telkens het uitgangs-punt voor diepte In-zichten en praktische toepassingen. Verdieping is hierbij gelijk aan Verhoging.

Alle In-Zichten zijn van Kosmische Multidimensionale herkomst. Ze zijn via oorspronkelijke volken zoals de Indiërs, Draviden, Egyptenaren, Dogon, Maya‘s, Indianen, Aboriginals, Sumeriërs, Atlantiërs, Lemuriërs doorgegeven alsmede vanuit Hogere Dimensies zoals de Pleiaden, Sirius, Orion, Arcturius, de Maan, de Zon en het Hart van de Melkweg. Alle frequenties zijn hier rondom ons zichtbaar, tastbaar, voelbaar en beleefbaar. Het enige wat wij kunnen doen is het openen van onze 3 ogen en kiezen om de weg naar het centrum van ons Hart in te slaan.

Gebruik van de Bronfrequenties alsmede afstemmen op de Universele stemtoon van 432hz opent op natuurlijke wijze de deur naar Multidimensionaal Bewust-Zijn.

7 April 2018

Bronfrequenties: Zichtbaar in vorm.

Zie diep genoeg en je ziet muzikaal ~ Thomas Carlyle (1795 – 1881)
(Quote: boek Bronfrequenties ontcijferd)

Reeds ver voor het begin van de ons bekende geschiedschrijving leefden mensen vanuit het bewustzijn van Eenheid in Verbondenheid.

Alles in het universum heeft een natuurlijke trilling. Frequenties, ritme, taal (mantra’s/klinkers), licht, kleur, getallen, symbolen en vorm waren en zijn uitingen en verbindende mediums met andere dimensies.

Allen tonen het beeld van de onderliggende, innerlijke en onzichtbaar scheppende vibratie/geluidskracht.

Het scheppingsproces vanuit de Bronfrequenties, haar bijbehorende golflengten en golfvormen leidt tot de vorming van de blauwdruk van de Schepping. Dit is een oneindig dynamisch proces.

Het wordt voor ons zichtbaar in de continu stromende vorm van de Levensbloem van waaruit alle gemanifesteerde vormen ontstaan.

De vorm(om)gevende (8hz, 108hz), lichtgevende (432hz) en energie opwekkende krachten (4322) van geluid worden in de huidige tijd van transformatie herontdekt.

Zij liggen ten grondslag aan en zijn voor ons beschikbaar in bouwwerken als de Grote pyramide van Gizeh, Pyramides in Midden/Zuid-Amerika en Azië, Megalieten als Carnac en Stonehenge, Amfitheaters, Tempels over de hele wereld als ook in Graancirkels.

De mens vormt de verbinding tussen de geestelijke en de stoffelijke wereld. Zij heeft via het gebruik van de pijnappelklier (het 3e oog) het vermogen tot het ontvangen, vertalen en scheppen (vorm-geven) van hogere (6e, 7e, 8e en hoger) dimensie en Bron phibraties.

Tijdens de interactieve lezing zal Marret Vonhoff de Bronfrequenties, die15.000 jaar geleden in een rots in Zuid-India gegraveerd zijn, in bouwwerken, in de natuur, in ons menselijk lichaam, in ons DNA en in de Levensbloem zichtbaar maken.

Herkenning, beleving, verbinding en toepassing van de Bronfrequenties zal leiden tot opening van deuren naar hoger bewustzijn.

In het 2e deel zal zij deze in-zichten, beelden en klank van de Bronfrequenties samenvoegen in een gezamenlijk te creëren klankbad.

 

14 oktober 2018 Worlds of Light : Music

“Muziek is zo veel meer dan een nootje op papier” ~ M.Vonhoff

Kom genieten, reis mee en ont-dek de Oorspronkelijke kracht van Muziek en de wereld van Bronfrequenties.

Weet je dat Licht & Muziek & Taal hetzelfde zijn alleen dat ze ieder in een eigen octaaf bestaan?
Ben je nieuwsgierig om deze wereld te ont-dekken, te leren hoe zich dat in Alles toont en te weten hoe je dat in je eigen leven kunt gebruiken?

Zeg je ja op deze vragen dan is het komende Theatercollege van Marret in theater Spant zeker wat voor jou.