19 Juni 2024

Bronfrequentie Lezing met Live Quantum Muziek Lichtveld Activatie

~ Leven in resonantie met de 9 Maanfases Frequentiecyclus.

Locatie: Fort IV Bussum

MaanWijzer Lezing – Wijzer door afstemming op het Maanbewustzijn

De eerste van 13 Bronfrequentie Maan groepssessies met Lezing & Live Quantum MusiQ en Activatie:

Deze Bronfrequentie Maanfase lezing zet de toon. Het is de eerste in de MaanWijzerCyclus die gedurende alle komende 13 Volle Manen een jaar lang zullen worden gegeven.

Een jaar lang zullen wij elke maand rond de volle maan groepssessies met Live Lezing en Quantum Muziek organiseren om met elkaar te kunnen delen wat de Maanfrequenties tijdens haar 9 fases ons die maand laat doorvoelen en in ons vrijmaakt. Elke maand zullen we met Quantum Muziek en Klankbeelden intunen op de Volle Maanfrequenties van dat moment.

Voor eventueel noodzakelijke persoonlijke begeleiding tijdens processen kan met zowel Michiel als Marret contact worden opgenomen.

Tijdens de 4 seizoen momenten in het jaar – Zomerzonnewende, Herfst equinox, Winterzonnewende, Lente equinox – zullen de daarbij horende klankbeelden en Quantum muziek in afstemming met de daarop volgende maanden met elke fase meebewegen.

Elke groepssessie zullen wij in een Lezing met Quantum Muziek de in-zichten delen die wij uit het Maan-Bewustzijnsveld hebben mogen ontvangen. Ook de bijbehorende muziek die door invoelen, inleven en afstemmen in het kernmoment van elk van de 9 fases zich aandiende, wordt gedeeld.

Kennisbewaarders van oorspronkelijke culturen melden dat in deze tijd van Transformatie het Bewust leven met de Maanfrequenties tijdens elke fase een grote bijdrage levert aan het beëindigen van innerlijke- en uiterlijke onderlinge strijd. Het biedt de mogelijkheid tot het terugvinden van een gevoel van Vrede in de Heilige Tempel van ieders eigen Hart. Leven naar de in-zichten van de Maanfrequenties zal bijdragen tot de creatie en het verspreiden van vrede over de wereld. Een nieuwe, geheelde, synergetische (1+1=3) derde kracht zal zich open-baren.

Door elke maand in resonantie met de Maanfrequenties, -energieën en -fases te leven, zorg je dat je Bewust actief bezig bent met het in evenwicht brengen en helen van je eigen innerlijke vrouwelijke (maan) maar ook mannelijke (zon) krachten. Dit evenwicht is noodzakelijk om de werkelijkheid te creëren waar je naar verlangt.

Voor het zelf thuis kunnen invoelen, inleven en afstemmen zijn de Maanfrequenties, Klankbeelden en Quantum Muziek van elke afzonderlijke Maanfase opgenomen om te gebruiken: te horen, de klankbeelden te zien en klankbeeldkaarten te gebruiken om water op te laden en dit te drinken.

In het tweede deel zal een Live Quantum Muziek Lichtveld Activatie voor de volle maan van 22 juni worden aangeboden. Tijdens het spelen stemt Michiel zich af op de Maanfrequentie en Klankbeelden en laat via het medium van zijn vingers de muziek die zich ter plekke in het moment aandient, vertolken. De inzichten die hij tijdens het spelen ontvangt via de muziek zal hij daarna toelichten en met ons delen.

Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten, wat het je gaat brengen en hoe je zelf na deze groepssessie aan de slag kunt kijk dan snel verder voor alle info op onze gezamenlijke website: Quantum musiQ. Wij kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten. 

Locatie: Fort4 Bussum (route >>>)

Datum: 19 juni 2024

Tijd: 20 – 22u

Inloop: 19:15u – ontvangst met drankje.

Jouw bijdrage: € 54,- (in resonantie met 432Hz)

Kaartje: via Quantum musiQ