Bronfrequentie Nano & Quantum Touch Tuning®: een universele weg tot het Zelf creëren van Harmonie = Gezondheid.

Wat is Quantum Touch®?

Quantum Touch is een door Richard Gordon ontwikkelde methode van het aanbieden van zuivere frequenties door middel van zachte aanraking met de handen.

Personare: ons klinkende huis”

Ons fysieke lichaam is een continu klinkende symfonie die volledig gezond is als alles met elkaar in harmonie functioneert. Helaas is dat bij bijna iedereen niet het geval. Ziekte of het niet goed functioneren van het lichaam laat zien dat het lichaam en de subtiele lichamen in die delen in een vorm van disharmonie verkeren.

Wat is Tuning®

Tuning is een proces van stemmen, van het opnieuw in kosmische harmonie brengen van onze fysieke en subtiele energetische lichamen. Nano Tuning is een dynamisch klankproces wat wij vanuit een steeds groter wordend Bewustzijn en in volle eerbied voor de vier heilige elementen vanuit zuivere frequenties en in verbinding met het Universum, uitoefenen.

Door het aanbieden van hoge en zuiver gestemde frequenties krijgt ons fysieke lichaam (organen,klieren, verbindingen, botten, emoties etc.) alsmede onze 3 energetische lichamen (emotionele,spirituele en causale) de kans om zelf weer terug terug te keren naar een staat van harmonie, gezondheid genaamd.

Wat is het Bronfrequentie Nano Tuning®?

Nano verwijst naar een niveau van bestaan wat je de ‘onderwereld van materie’ zou kunnen noemen.

Het is het ‘sub-quantum’ gebied waar Bewustzijn onophoudelijk materie schept en herschept. Het is de plaats waar de vier heilige (helende) elementen: aarde, vuur, water en lucht, als Bewustzijn leven en in een eeuwigdurend proces zichzelf aan het leven ten dienst stellen. Zonder het onderling samengaan en verbinding van deze vier elementen zou er geen evolutie op het fysieke en materiële vlak mogelijk zijn.

Behandeling

Door het toepassen van verschillende ademhalingen en visualisatie technieken stromen frequenties door inwendig of uitwendig gebruik van de stem via de handen van de Quatum Touch Tuner of via gebruik van de Bronfrequentie stemvorken naar de cliënt welke op haar/zijn beurt de frequenties zelf opneemt en het lichaam de weg naar Harmonie=Genezing kan inzetten.

De beoefening van Quanturn Touch Tuning® door Marret en Wil vindt plaats vanuit de kosmische kennis van en verbinding met de 17.000> jaar oude 7 Kosmische Bronfrequenties welke aan ons zijn overgeleverd via de tekens, klanken, ritmes, geluidscodes en universele grondpatronen in de tot nu toe oudst bekende Bronfrequentie Inscriptie >  in Kudumiyamalai, Zuid-India.

Een Quantum Touch Tuning® behandeling is zeer klantvriendelijk, ontspannend en biedt inzicht in de  harmonie van lichaam en geest, zonder de noodzaak om ingrijpend emotioneel te werk te gaan.

LichtBronfrequenties® brengen het lichaam en de geest in een hogere frequentie waarbij iedereen zelf in de ‘lead’ is en baas blijft in haar/zijn proces.

Prijzen en afspraak maken

De prijs voor een Quantum Touch Tuning®
behandeling is € 50, – (incl. BTW).
Een behandeling duurt 45 minuten.

De prijs voor een Bronfrequentie Nano Tuning®
behandeling is € 64, – (incl. BTW).
Een behandeling duurt  1 uur.

Behandeling op afstand is mogelijk

Laat je wensen horen.

Maak hier een afspraak